Usædvanlige opskrifter

Jordbær Cheesecake Cookies

Jordbær Cheesecake Cookies

Vi forvandlede den almindelige sukkerkageblanding til en graham-kagedej, derefter bagt i muffinsformer for at danne mini-skorper. Geni, ikke? Dernæst tilføj en klat cremet vanilleostkage, og top med friske jordbær til en cookie-oprettelse, som ingen ser komme.MERE +MINDRE-

Cookie Base

1

pose (17,5 oz) Betty Crocker ™ sukker cookie mix

1/2

kop Graham cracker krummer (ca. otte 2-tommer firkantede kiks)

Fyldning

1

pakke (8 oz) flødeost, blødgjort

Topping

1

kop hakket friske jordbær

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt 24 muffinkopper med almindelig størrelse med madlavningsspray.

  • 2

    I en stor skål blandes ingredienser med cookiebase med skeen, indtil der dannes blød dej. Brug afrundet spiseskefuld dej til at forme dejen til 24 (1 1 / 4- til 1 1/2-inch) kugler; placeres i muffinkopper. Foretag indrykning med tommelfingeren i midten af ​​hver. Bages 12 til 14 minutter eller indtil lys gylden.

  • 3

    I mellemtiden skal du slå flødeost og sukker i en medium skål i medium hastighed indtil den er glat og skraber ofte på skålen. Tilsæt æg, pisk indtil det bare er blandet. Pisk i vanilje.

  • 4

    Med enden af ​​træskeen skal du omforme fordybningen i midten af ​​hver cookie for at skabe 1 1/2-tommer åbning i hver. Rens enden af ​​træskeen med papirhåndklæde efter behov. Sked lidt mindre end 1 spsk fyld i hver cookiekop.

  • 5

    Bages 8 til 10 minutter eller indtil midten er indstillet. Køle 10 minutter i gryde på køleholder. Kør kniven rundt om hver cookiekop for at løsne den. Afkøles helt i gryden, ca. 30 minutter. Fjern cookiekopper fra muffinkopper. Opbevares i køleskab 1 time.

  • 6

    Når du er klar til servering, top hver cookie med 1 dyb teskefuld hakket jordbær. Opbevares dækket i køleskab.

Ekspert tip

  • For hurtigt at blødgøre flødeost skal du fjerne det fra indpakningen og lægge på en mikrobølgeovn. mikrobølgeovn afdækket på høj ca. 15 sekunder eller bare indtil den er blødgjort.
  • Har du ikke nok muffinspander? Opbevar resten af ​​dejen i køleskab, mens den første batch bages. Kølig pande ca. 10 minutter, bag derefter resten af ​​dejen, tilsæt 1 til 2 minutter til bagetiden.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 Cookie
Kalorier
190
Kalorier fra fedt
100
% Daglig værdi
Total fed
11g
17%
Mættet fedt
6g
30%
Transfedt
0g
Kolesterol
40 mg
14%
Natrium
150 mg
6%
Kalium
45 mg
1%
Samlet kulhydrat
22g
7%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
13g
Protein
2g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
0%
0%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Strawberry Cheesecake Cookies (September 2020).