Traditionelle opskrifter

Hakket oksekød fyldte avocadoer med cremet koriander sauce

Hakket oksekød fyldte avocadoer med cremet koriander sauce

  • Forbered 10 min
  • I alt25 min
  • Portioner 6

Ingredienser

1

hvidløgsfedd, finhakket

1/2

koncentreret kylling bouillon terning

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Varm en gryde og læg tomat og hvidløg.

  • 2

    Fold hakket oksekød ind og krydre med salt, spidskommen, paprika og chilipulver.

  • 3

    Bland godt og kog indtil kødet bliver gyldent. Sæt til side.

  • 4

    Anbring koriander, flødeost, kylling bouillon og mælk i en blender.

  • 5

    Forarbejd, indtil du får en tyk sauce.

  • 6

    Skær avocadoer i halve og fjern frø.

  • 7

    Fjern en smule af papirmassen med en ske og læg kødet indeni.

  • 8

    Top med cremet koriander sauce og revet queso fresco.

Ekspert tip

  • Du kan erstatte hakket oksekød med strimlet kylling.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Disse fyldte avocadoer kan være din perfekte hovedretter til en vigtig middag. De er meget nemme at tilberede og så velsmagende at nyde! Kombinationen af ​​avocadoer og kødkrydderier gør dette til en meget speciel skål, især med korianderens sauce. Du vil blive overrasket over, hvor store de er! Disse fyldte avocadoer kan også være en god let middag. Du kan endda tilberede et stort parti koriander sauce og opbevare for at bruge det til alle dine retter. Du vil helt sikkert elske dem!

Se videoen: Butter Chicken. Foodfanatic (September 2020).