Usædvanlige opskrifter

Triple Lemon Cheesecake Swirl Bars

Triple Lemon Cheesecake Swirl Bars

Det hele starter med en skorpe med citronkager. Derefter tilføjer vi glat og cremet cheesecake, en hvirvel af pucker-værdig citronmasse og et lag citronkage smuldrer for at bringe det hele hjem.MERE +MINDRE-

Opdateret 19. januar 2017

1

æske (15,25 oz) Betty Crocker ™ kagemix citron

1/2

kop (1 pind) smør, smeltet

12

ounce (1 1/2 blokke) flødeost

1

krukke (10 oz) citronmasse, opdelt

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 325 ° F. Linj en 9x13-tommer bageplade med non-stick folie eller spraypande med madlavningsspray. Rør kageblandingen, smeltet smør og 1 æg sammen, indtil de er kombineret. Denne blanding vil være tyk som kagedej. Reserver 1/3 kop dej til toppen af ​​søjlerne.

  • 2

    Bryd den resterende kagedej blanding i stykker og spred dem over bunden af ​​gryden. Tryk dejstykker ned og sammen til et jævnt lag for at danne bunden af ​​stængerne.

  • 3

    For at gøre ostekagefyldet skal du starte med at slå flødeosten og sukkeret sammen, indtil det er let og luftigt. Tilsæt 2 æg, og pisk, indtil de er godt kombineret. Rør 2 spiseskefulde citronkurse ind for at tilføje bare et strejf af citronsmag til ostekagefyldet.

  • 4

    Spred cheesecake påfyldning over laget af kagedej i panden. Dollop skeer af resterende citron ostemasse over toppen.

  • 5

    Brug en kniv til at hvirvle citronmasse og ostekagefyldning, hvilket skaber striber af hvidt og gult. Afbryd små stykker af den reserverede kagedejblanding og drys dem over påfyldningen.

  • 6

    Bages i 34-38 minutter. Ostekagen har pustet lidt op, men vil synke, når den køler af. Kanterne vil se ud, men midten af ​​bjælkerne skal stadig vrikke.

  • 7

    Fjern fra ovnen og sæt den på et køleholder. Lad ostekagestænger køle af i 30 minutter ved stuetemperatur, og afkøl derefter, indtil de er kølet, ca. 2 timer mere. Hvis du har beklædt gryden med folie, skal du løfte stængerne ud af gryden og skære i firkanter. Ellers skæres i panden.

Ekspert tip

  • Disse enkle dessertstænger kombinerer tærheden af ​​en citronstangopskrift med rigdom af ostekage. Og hvert lag - fra den bløde cookie-skorpe til cheesecake-hvirvelfyldning til cookie-crumble-topping - har en dejlig citronsmag. Selv med al den citronsmag er disse søjler stadig så enkle at fremstille - ingen juice eller krydsning er nødvendige - takket være et par hemmelige (ish) ingredienser. Betty Crocker Citronkage giver den bløde cookie skorpe sin søde citrus smag. Og citronsyre tilsætter et strejf af tærhed og hvirvler af smag til ostekagen. Jeg foretrækker normalt sød til sur, men min mand er det modsatte. Denne dessert var det perfekte ægteskab for begge, og vi kunne ikke holde hænderne væk fra disse barer. De er så nemme at lave, at du ikke rigtig har brug for en undskyldning (hej, snacks om eftermiddagen), men smuk nok til at tage med til en fest. Det er en win-win.
  • Hvis du belægger din gryde med folie i starten, bliver stængerne lettere at fjerne, når de er bagt.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
320
Kalorier fra fedt
140
% Daglig værdi
Total fed
16g
25%
Mættet fedt
9 g
46%
Transfedt
0g
Kolesterol
90 mg
29%
Natrium
340 mg
14%
Kalium
60 mg
2%
Samlet kulhydrat
40 g
13%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
29g
Protein
3g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
8%
8%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Disse enkle dessertstænger kombinerer tærheden af ​​en opskrift på citronstænger med rigdom af ostekage. Og hvert lag - fra den bløde cookie skorpe til cheesecake hvirvelfyldning til cookie crumble topping - har en dejlig citronsmag.

    Selv med al den citronsmag er disse søjler stadig så enkle at lave - ingen saftning eller krydsning er nødvendige - takket være et par hemmelige (ish) ingredienser. Og citronkurse tilføjer et strejf af tærhed og hvirvler af smag til ostekagen.

    Jeg foretrækker normalt sød frem for sur, men min mand er det modsatte. Det er en win-win.

Se videoen: Recipes by Nora - Cheesecake Bars with Raspberry Swirl (September 2020).