De bedste opskrifter

Tyrkiet og spinat Manicotti

Tyrkiet og spinat Manicotti

Denne manicotti forbliver hjertesmart uden at ofre god smag ved at bruge malet kalkun og fedtfri ricottaost.MERE +MINDRE-

Opdateret 22. december 2016

8

ubehandlede manicotti pasta skaller

1/2

lb mager (mindst 90%) jorden kalkun

1

medium løg, hakket (1/2 kop)

2

teskefulde finhakket hvidløg

1

kop fedtfri ricottaost

1

teskefuld italiensk krydderi

1

æske (10 oz) Cascadian Farm ™ frossen økologisk skåret spinat, optøet, presset til dræning

1 1/2

kopper Muir Glen ™ økologisk pastasauce (enhver smag) eller marinara sauce

2

spiseskefulde parmesanost

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 375 ° F. Sprøjt bunden og siderne af 11x7-tommer (2-quart) glas bageplade med madlavningsspray.

  • 2

    Kog pasta skaller som anvist på kassen, undlad salt. Skyl med koldt vand; dræne godt.

  • 3

    Spray 10-tommer nonstick stegepande med madlavningsspray. Kog kalkun, løg og hvidløg over medium varme i ca. 5 minutter, omrør ofte, indtil kalkun ikke længere er lyserød. Fjern fra varmen. Rør i ricottaost, italiensk krydderurter og spinat.

  • 4

    Sked kalkunblandingen i skaller; arranger i bageplade. Sked marinara sauce over skaller. Bages udækket 20 til 25 minutter eller indtil det er varmt og boblende. Drys med parmesanost.

Ekspert tip

  • Spinat tilbyder et væld af næringsstoffer, herunder vitamin A og C. Vitamin A er nøglen til sund syn.
  • Se efter pastasauce indeholdende mindre end 300 mg natrium pr. 1/2-kops servering.
  • Brug en kombination af 1 til 2 spsk hakket frisk basilikum, oregano, timian og italiensk persille til den tørrede italienske krydderier til frisk urtesmag.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
350
Kalorier fra fedt
50
% Daglig værdi
Total fed
6g
9%
Mættet fedt
1 1 / 2g
9%
Transfedt
0g
Kolesterol
45 mg
15%
Natrium
440 mg
18%
Kalium
450 mg
13%
Samlet kulhydrat
45 g
15%
Kostfibre
5g
22%
Sukker
10 g
Protein
30 g
A-vitamin
130%
130%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
25%
25%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

2 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 1/2 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Homemade Manicotti (September 2020).