Usædvanlige opskrifter

Balsamico-glaserede bøfruller

Balsamico-glaserede bøfruller

Møre bøfruller fyldt med sødme grøntsager og dryppet med en glasur, der simpelthen er lækker uden for denne verden.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

8

tynde skiver mørbrad eller flankebøf (længde og bredde efter personlig præference)

Salt og friskmalet sort peber

1

rød paprika, skåret i tynde strimler

1

grøn paprika, skåret i tynde strimler

1

medium courgette, skåret i tynde strimler

1

medium gul løg, halveret og derefter tyndt skåret

Et par hvide knap- eller cremini-svampe, skåret i tynde strimler

Til Rosemary Balsamic Glaze:

1

teskefuld ekstra jomfru olivenolie

1

stor fed hvidløg, hakket

1/4

kop mørk balsamico

2

spiseskefulde tør rødvin

1/4

kop Progresso ™ bouillon med oksekødssmag

Skjul billeder

  • 1

    Gnid hver side af bøfskiverne med lidt ekstra jomfru olivenolie. Drys med salt, friskmalet sort peber og noget hakket frisk rosmarin.

  • 2

    Varm en spiseskefuld ekstra jomfru olivenolie i en stegepande over medium høj varme og kog grøntsagerne, indtil de er sprøde, krydret med salt og peber.

  • 3

    Anbring et par af grøntsagsstrimlerne lodret i den ene ende af hver bøfkotelet, så når enden af ​​grøntsagerne er rullet op, stikker de ud af hver ende af bøfrullen.

  • 4

    Rul det op, og fastgør det med et tandstikker. Gentag for hver bøfrulle.

  • 5

    Til rosmarin balsamico glasur: Varm olivenolie i en lille gryde over medium høj varme. Tilsæt hvidløg og kog i et minut, indtil det er duftende. Tilsæt balsamico, rødvin, brunt sukker og rosmarinkvisterne og kog hurtigt. Reducer varmen og lad det simre udækket i 5 minutter. Tilsæt bouillon, kog det igen, reducer varmen til lav og lad dem simre i yderligere 15 minutter. Kassér rosmarinkvisene.

  • 6

    Forbered grillen og grill på hver side i ca. 2 minutter eller i henhold til ønsket doneness. Gør det samme, hvis du koger dem i en stegepande, steger over medium høj varme, indtil du er færdig.

  • 7

    Server straks dryppet med rosmarin balsamico glasur. Bagte kartofler er et godt tilbehør.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
799.4
% Daglig værdi
Total fed
52,7 g
81%
Mættet fedt
20,2 g
101%
Kolesterol
265,2 mg
88%
Natrium
497,2 mg
21%
Kalium
1221,7 mg
35%
Samlet kulhydrat
7,2 g
2%
Kostfibre
1,3 g
5%
Sukker
4,5 g
Protein
68,7 g
C-vitamin
43.80%
44%
Calcium
10.50%
10%
Jern
29.90%
30%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • En af mine foretrukne tyske retter hedder Rouladen. Møre strimler af oksekød er smurt med sennep, strødt med salt og friskmalet sort peber og fyldt med løg og bacon, rullet derefter op, fastgjort med tandstikkere, stegt indtil brunet og simret i en lækker sauce. Denne skål er en italiensk- inspireret version. Møre udskæringer af oksekød gnides ned med olivenolie, friskmalet sort peber og hakket rosmarin, derefter fyldt med strimler af sauterede paprika, løg, courgette og svampe. De rulles sammen, grilles og drizzles derefter med en balsamico eddike glasur, der er infunderet med hvidløg, frisk rosmarin og et strejf af brunt sukker. Resultatet: molto delizioso! Disse ruller er hurtige at samle og forberede, når du først har klargjort arbejdet med at hakke grøntsagerne og gøre glasuren færdig, som begge kan udføres timer i forvejen. Rundstykkerne er perfekte, når de grilles udenfor og stegt indendørs i en gryde eller en stegepande med ribbe. Jeg bor i staten Washington, så gæt hvad jeg valgte? Du har det. Hvem vil grille udenfor, når det regner? Lad os bare sige, at jeg bruger min ribbet støbejerns stegepande. Glasuren er fantastisk uden for denne verden. Dryppet over disse grillede bøfruller bliver du forelsket - og det vil dine heldige gæster også gøre.

Se videoen: Claus Holms flæskestegssandwich (September 2020).