De bedste opskrifter

Hindbær mandel croissant brød budding

Hindbær mandel croissant brød budding

Lige da du troede, at brødpudding ikke kunne blive bedre, kommer croissanten med og bringer et par venner (vi ser på dig, hindbær og mandler) og tager det til nye højder.MERE +MINDRE-

1 1/4

kopper granuleret sukker

1/2

teskefuld mandelekstrakt

8

store croissanter, revet i 1-tommer stykker (ca. 12 kopper)

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Spray 13x9 tommer (3-quart) bageplade med madlavningsspray.

  • 2

    I æg, skål æg, halvt og halvt, granuleret sukker, vanilje, mandelekstrakt og salt med piskeris.

  • 3

    Anbring revne croissanter i bagepladen; hæld ægblandingen over toppen. Skub forsigtigt ned, så croissanter absorberer vanillecreme.

  • 4

    Lad stå i 10 minutter, og tryk igen. Arranger hindbær oven på croissantblandingen. Drys mandler over toppen.

  • 5

    Bages 45 til 55 minutter eller indtil brunet og oppustet. Lad stå i 15 minutter. Drys let med pulveriseret sukker.

Ekspert tip

  • Blåbær eller brombær kan erstattes af hindbærene i denne opskrift.
  • Mandelekstrakt kan være en meget stærk aroma - det tager kun en lille smule at give denne budding en dejlig mandelsmag.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
640
Kalorier fra fedt
300
% Daglig værdi
Total fed
34g
52%
Mættet fedt
18g
92%
Transfedt
1 g
Kolesterol
195 mg
64%
Natrium
300 mg
13%
Kalium
300 mg
9%
Samlet kulhydrat
71g
24%
Kostfibre
3g
13%
Sukker
41g
Protein
12g
A-vitamin
20%
20%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
15%
15%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

3 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 6 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: SCP-261 Pan dimensional Vending Machine. object class safe. Food. drink scp (September 2020).