Usædvanlige opskrifter

Blomkålnuggets

Blomkålnuggets

Opdateret 19. juli 2017

2

kopper blomkål, kogt

1/4

kop grønne løg, kun den hvide del

Salt og peber efter smag

1

kop brødkrummer (panko)

Skjul billeder

  • 1

    Sæt blomkål, æg, persille, grønne løg, salt, peber og parmesan i en fødevareprocessor. Pulse indtil du får en jævn blanding.

  • 2

    Læg blandingen i en mellemstor skål og tilsæt panko; bland indtil de kombineres.

  • 3

    Del blandingen i 10 lige store dele, og form kugler med dine hænder. Bagefter skal du trykke let for at få diskformede nuggets.

  • 4

    Varm nok olie over medium varme, indtil den når 350 ° F. Steg nuggets, indtil de er gyldne på begge sider, hvilket skal tage 2-3 minutter. Læg på en tallerken med papirhåndklæder.

  • 5

    Server med din yndlingssauce.

Ekspert tip

  • Tilsæt ikke meget salt, da parmesan allerede er ret salt. Jeg tilføjede kun en knivspids.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Blomkål er en meget alsidig grøntsag og kan tilberedes på mange måder. Min favorit hele tiden er denne blomkålnuggets opskrift. De er lækre, og de kan serveres som en forretter, eller hvis du gør dem endnu mindre, er de gode som en snack under fester og møder. Det bedste er, at du kan forberede dem på forhånd og fryse dem. For at varme dem op skal du tage dem ud af køleskabet, når de når stuetemperatur, skal du placere dem i ovnen i et par minutter og nyde!

Se videoen: Mat på mandag. Blomkål og søtpotet suppe (September 2020).