De bedste opskrifter

Sundried Tomato Basil Brød

Sundried Tomato Basil Brød

En lækker let sandwichbrød belagt med sød basilikum og tærte soltørrede tomater.MERE +MINDRE-

3

kopper ubleget mel til alle formål

1 1/2

spiseskefuld hakket tørret basilikum

1/2

kop hakkede soltørrede tomater

2 1/4

tsk aktiv tør gær

Skjul billeder

  • 1

    Opløs gæren i varmt vand i skålen med en stativblander. Tilsæt 2 kopper mel og alle andre ingredienser til dejen og bland med dejkrog, indtil det bare er kombineret.

  • 2

    Tilsæt resterende mel 1 spsk ad gangen, indtil dejen ikke længere sidder fast på siderne af skålen.

  • 3

    Fjern dejen fra skålen og læg den i en ren, let smurt skål. Dæk og lad hæve, indtil det er fordoblet, ca. 1 time.

  • 4

    Stik den hævede dej ned, og form den til en oval, der strækker sig fra toppen af ​​brødet til nedenunder. Placer formet brød i en let smurt 8 x 4-tommer brødform. Dæk og lad hæve, indtil det er fordoblet, ca. 30 minutter.

  • 5

    I mellemtiden forvarmes ovnen til 350 ° F. Når dejen er klar, bages 15-20 minutter, indtil den er gyldenbrun. Fjern den fra ovnen, og lad den køle helt ned på et stativ, inden du skærer den i skiver.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Kald det held. Kald det skæbne. Kald det serendipity. Kald det uanset hvad du ønsker. Det var meningen, at brødet skulle være. Med efteråret kigger det kølige hoved rundt om hjørnet, dukker tomater op i røde og guld og grønne zebrastriber overalt. De er stablet i dynger i købmanden, fyldt med kasser på det lokale landmændsmarked og hænger muntert op i vinstokke i min mors have. Gudskelov, jeg er en fan af tomater, ellers ville jeg ikke vide, hvad jeg skulle gøre med den taskefulde min mor gav mig som en velgørende gave (den går ind i en tomatkage, men det er en anden historie). Desværre gjorde jeg det ikke ' Jeg har ikke posen med friske arvestomater, da jeg lavede dette Sundried Tomato Basil Bread, men jeg havde tilfældigvis soltørrede tomater fra en lokal gård, der lå rundt. Når det er hakket op og blandet med sødt tørret basilikum i et luftigt, italiensk-lignende brød, er det det perfekte sandwichbrød med lækker mozzarella eller provolone-ost smeltet og klæbrig i midten, men jeg går foran mig selv her. Hvad der gør dette brød så beregnet til at være (se "serendipity" ovenfor) er hvor let det er at lave. Jeg kidner dig ikke - dette brød tog mig mindre end to og en halv time at lave fra begyndelsen til at komme i min mave. For et gærbrød er det ret forbløffende. Alt du skal gøre er at blande ingredienserne sammen, lade dejen hæve (og den skal lynhurtigt), forme dejen, læg den i en brødform og lad den hæve en anden gang (igen lynhastighed, gange to) og bages den i ovnen i maksimalt (og jeg er generøs her) på 20 minutter. Derefter, voila! Et lækkert sandwichbrød, der bare tigger om at blive spist med en skål tomatsuppe på den første kølige efterårsdag. Når du laver og smager dette lækre brød, er du også enig i den skæbne, der bragte jer to sammen.

Se videoen: Deliciously Ella - How to Make Hummus! (September 2020).