De bedste opskrifter

Baconindpakket kyllingevinger

Baconindpakket kyllingevinger

Tørre gnidte kyllingevinger indpakket i bacon. Kyllingevinger bliver ikke bedre end dette.MERE +MINDRE-

Opdateret 5. oktober 2017

12

kyllingevinger (6 trommeslag og 6 lejligheder)

1

spiseskefuld sort peber

Blåostdressing til neddypning

Selleri stikker, hvis det ønskes

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. I en medium skål omrøres salt, peber, sukker, paprika, chilipulver og oregano. Drys kyllingevinger rigeligt med denne tørre gnidning indtil næsten fuldstændig belagt. Afhængig af størrelsen på dine vinger har du muligvis ikke brug for alt gnidningen.

  • 2

    Arbejd med en vinge ad gangen, pakk hver vinge tæt med en strimmel bacon. Sørg for at placere den løse baconende under vingen, så den ikke raser, når den bager.

  • 3

    Placer indpakkede vinger på et bageplade over et folie-foret bageplade.

  • 4

    Bag vinger ved 350 ° F i cirka en time, og drej en gang halvvejs for at sikre jævn bagning. Lad vingerne køle af kort før servering med blå ost og selleri.

Ekspert tip

  • Hvis du ikke har et bagestativ, kan du koge kyllingevingerne på et bageplade foret med folie. Hvis du bruger denne metode, skal du forsigtigt dræne noget af det akkumulerede fedt i arkpladen halvvejs gennem madlavningen.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
100
Kalorier fra fedt
45
% Daglig værdi
Total fed
5g
8%
Mættet fedt
1 1 / 2g
8%
Transfedt
0g
Kolesterol
30 mg
10%
Natrium
750 mg
31%
Kalium
110 mg
3%
Samlet kulhydrat
2g
1%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
1 g
Protein
10 g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 1 meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Kyllingevinger er en af ​​mine favorit appetitvækkere hele tiden. De er billige, svære at ødelægge og kan laves på uendelige måder. Normalt, hvis jeg laver mange kyllingevinger, bryder jeg frituregryden ud, men nogle gange giver det mere mening at bage vingerne. Som om du indpakker dem i bacon! Bagning af disse dårlige drenge sikrer, at baconet bliver dejligt og sprødt, når vingerne koger. De fylder virkelig, så du ikke har brug for så mange af dem til at fodre en skare - tre eller fire af disse gør stort set et måltid. Nøglen til at gøre disse vinger virkelig smagfulde er at smide dem i en tør gnidning inden indpakning dem i bacon. Jeg holdt min tørre gnidning meget enkel: Salt, peber, sukker, chilipulver, paprika og oregano. Den absolut bedste måde at bage disse på er en bageplade, der let løfter vingerne. På denne måde falder alt fedt fra bacon og kyllingevinger væk fra vingerne, og de bliver virkelig sprøde og lækre. Hvis du ikke har en bageplade og har brug for at bage dem direkte på et folieret ark, skal du forsigtigt dræne fedt halvvejs gennem bagning. De er ikke så sprøde på denne måde, men de vil stadig have en god smag. Jeg ved, at jeg gjorde det.

Se videoen: The GREATEST Fried Chicken Recipe IN THE WORLD! (September 2020).