Traditionelle opskrifter

Mixed Berry Pie Bites

Mixed Berry Pie Bites

Ligesom små stykker tærte ravioli er vores to-bid tærte ved at blive din næste favorit dessert nogensinde.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. november 2017

Lav med

Pillsbury Pie Crust

2

kasser (2-tæller hver) Pillsbury ™ køltærte skorpe

1

pakke (12 oz) blandede frosne bær

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F. Rul to Pillsbury ™ pie skorpe. Skær runder i halvdelen, drej derefter de buede kanter mod hinanden, lag to lodret og to vandret på et pergamentforet bageplade for at danne et rektangel. Rul med en rullestift, indtil lagene har mashet sammen.

  • 2

    Gentag med en anden kasse med tærtejrunder, læg det på et stort stykke pergamentpapir. Sæt til side.

  • 3

    I en stor skål med mikrobølgeovn skal mikrobølgeovn syltes, indtil den er blødgjort, ca. 30-45 sekunder på høj. Rør frosne bær, 1/2 kop sukker og majsstivelse i.

  • 4

    Score rektanglet af tærskorpen på bagepladen i 2 ”x 2” firkanter. Sked bærblandingen i midten af ​​hver firkant. Børst en lille mængde æg på den firkantede kant på hver firkant og rundt om kanterne af tærskorpen.

  • 5

    Anbring forsigtigt det andet tærterektangel oven på bærblandingen. Tryk godt ned mellem sømmene på hver firkant med fingrene, og tryk det øverste og nederste lag af tærtej sammen. Skær mellem hver firkant med en konditor eller skarp kniv.

  • 6

    Skær et lille "X" i toppen af ​​hver tærtefirkant eller brug spidsen af ​​et lille glasur til metal til at skabe en stjerneformet udskæring.

  • 7

    Pensl toppen af ​​hver firkant med æg, drys med sukker. Bages i 25-30 minutter, eller indtil tærtefirkanter er gyldenbrune.

  • 8

    Afkøles helt inden servering. For at servere skal du bruge en kniv til at skære igennem linjerne og adskille hver firkant.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
800
Kalorier fra fedt
300
% Daglig værdi
Total fed
33g
51%
Mættet fedt
14g
68%
Transfedt
0g
Kolesterol
60 mg
19%
Natrium
710 mg
29%
Kalium
95 mg
3%
Samlet kulhydrat
121 g
40%
Kostfibre
1 g
5%
Sukker
50g
Protein
4g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
20%
20%
Calcium
0%
0%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 1/2 frugt; 6 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 6 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Jeg kørte på cyklen med lyserøde kvaster ud af styret ned til Hooper Country Store, hvor jeg for 50 cent ville købe en plastemballeret Berry Pie. Det var umuligt at komme hjem, alt for meget ventetid. Så jeg trampede rundt på bagsiden af ​​butikken, trak op mod den kølige beton og skrællede ind i den glaserede godhed, der var en værtinde håndtærte. Det ville være dejligt at fortælle dig min affinitet for bidstørrelse tærter falmede, da jeg voksede op. Men alligevel griber jeg fra tid til anden hovedpinepiller eller bandager i det lokale apotek, ser en Berry Pie og lægger den i min kurv. Kun, jeg vil aldrig spise hele tærten (kalorierne! Kulhydraterne! Majssirupen!) Og så besluttede jeg at skabe en hel gryde med tobits bærtærter. Og resultaterne er en ny favorit, du skal prøve. Ingrediensopstillingen her er super enkel - friske bær, økologisk syltetøj, færdiglavet tærtej. Bag indtil dine tærtefirkanter er gyldne. Hvis kanterne drypper lidt ud under bagning, er det a-ok. Det sidste parti vil stadig se ud og smage lækkert. Og hvis dit hus er noget som vores, vil disse velsmagende små tærtebider virkelig være uimodståelige. Og hvis du er en dyber (eller bare elsker glaseret godhed på en håndtærte), her er en simpelt twist: smelt Betty Crocker Vanilla Buttercream Frosting og server det sammen. Selv tak. Vi elsker dig. Lad os nu spise tærtebid.

Se videoen: How to make a Mixed Berry Galette with Cherries, Blueberries, and Pie Crust Dough (September 2020).