
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Nutella ™ og s'mores er den perfekte kombination i denne enkle panna cotta opskrift.MERE +MINDRE-
Opdateret 20. september 2016
Panna Cotta
1
kuvert (2 1/4 teskefulde) ikke-aromatiseret gelatine
1
kop Nutella® hasselnød spredt med kakao
1 1/2
kopper kraftig flødeskum
Topping
1/4
kop knust Golden Grahams ™ korn
Skjul billeder
1
I medium skål, slå gelatine og 3 spsk koldt vand med piskeris. Bland Nutella ™ og 1/4 tsk salt i en stor skål.
2
Varm flødeskum og vanille i kogepande i 2-kvarts gryde. Hæld en tredjedel af cremeblandingen over gelatineblandingen; blandes med piskeris. Hæld den resterende flødeblanding over Nutella ™; slå med visp indtil glat. Tilsæt gelatineblanding til Nutella ™ blanding; pisk godt med piskeris. Pisk mælk.
3
Opdel blandingen jævnt mellem seks 6 ounce ramekins eller vanillecopper. Dække over; afkøles mindst 4 timer, indtil den er sat.
4
Når panna cotta er helt kølet, lav marshmallow frosting. I mellemstor skål, slå marshmallow creme og blødgjort smør med elektrisk mixer på medium hastighed, indtil den blandes. Pisk sukker i pulverform indtil det er glat.
5
For at fjerne panna cotta fra ramekins skal du forsigtigt køre forskudt spatel eller tynd kniv rundt om kanten af hver panna cotta. Dyp bunden af hver ramekin i en skål med meget varmt vand i 5 sekunder. Anbring serveringspladen straks på hovedet over hver ramekin; vend pladen og ramekinen over, og fjern ramekin. Sked eller rør ca. 2 spsk marshmallow frosting oven på hver panna cotta. Top hver med 2 teskefulde knust korn.
Ekspert tip
- Opbevar panna cotta, overdækket, i køleskab.
- Hold panna cotta i kopper, og top hver med frost og knust korn, hvis det ønskes.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 710
- Kalorier fra fedt
- 430
% Daglig værdi
- Total fed
- 48 g
- 74%
- Mættet fedt
- 22g
- 112%
- Transfedt
- 1 1 / 2g
- Kolesterol
- 110 mg
- 37%
- Natrium
- 270 mg
- 11%
- Kalium
- 310 mg
- 9%
- Samlet kulhydrat
- 64 g
- 21%
- Kostfibre
- 3g
- 11%
- Sukker
- 53 g
- Protein
- 6g
- A-vitamin
- 25%
- 25%
- C-vitamin
- 0%
- 0%
- Calcium
- 15%
- 15%
- Jern
- 15%
- 15%
Udvekslinger:
1/2 stivelse; 0 frugt; 4 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 9 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
I think this is not true.
Sagt i fortrolighed, så er min mening indlysende. Jeg anbefaler dig at søge på google.com
Helt enig med hende. Great idea, I agree.
Du blev besøgt af simpelthen storslået idé
Efter min mening, hvilket vrøvl ((((