Usædvanlige opskrifter

Rainbow Tie-Dye Surprise Cake

Rainbow Tie-Dye Surprise Cake

Denne lyse og farverige overraskelseskage er en sjov måde at fejre fødselsdage på (eller enhver lejlighed) og vil helt sikkert imponere dine venner og familie! MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

4

kasser (16 ounce hver) Betty Crocker ™ kagemixpund

Æg, smør og mælk ifølge pakningsinstruktionerne

1

kan Betty Crocker ™ pisket cremet hvid frosting

28

oz fondant (dit valg af farver)

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 325 ° F. Lin en 16x4x4,5-tommer brødform med non-stick aluminiumsfolie eller fedt med forkortelse og støv med mel.

  • 2

    Lav kagedej ved hjælp af to kageblandinger i henhold til pakkens instruktioner. Del dej i 5 skåle. Farve en skål neon orange, en skål gul, lyserød, blå og grøn.

  • 3

    Hæld dejen i engangsposer eller lynlåsposer. Drys farvet kagedej, skiftevis farver i gryden, indtil du bruger hele dejen. Tryk på panden på tælleren et par gange for at fjerne luftbobler.

  • 4

    Bages i 70-80 minutter, indtil et tandstikker indsat i midten af ​​kagen kommer rent ud. Cool kage i gryde i 20 minutter, fjern derefter og sæt kagen på køleholderen og afkøles helt. Skær kagen i 1 tommer tykke skiver.

  • 5

    Læg skiver fladt på en bageplade og læg dem i fryseren i mindst en time. Skær numre ud af kageskiver. Gem kagerester til en anden anvendelse, og læg nummerstykkerne tilbage i fryseren.

  • 6

    Rengør og forbered brødformen som før. Lav de resterende to kageblandinger i henhold til pakningsinstruktionerne. Hæld et tyndt lag kagemix i brødformen. Hæld den resterende dej i en 18-tommers konditorpose eller en gallon-størrelse lynlåsetaske.

  • 7

    Linje nummer 5'erne i en enkelt række ned ad midten af ​​gryden, rør rør i panden efter behov for at holde nummerstykkerne lige.

  • 8

    Rør den resterende dej i gryden og oven på tallene. (Sørg for at markere, hvilken retning tallene vender, og hold øje med dette, mens du pynter, så du ved, hvilken ende af kagen du skal skære i og har fremadvendte tal.) Glat den øverste del af røren og bag i 70-90 minutter, roterende pande 180 ° efter 40 minutter, indtil en spyd eller kageprøver indsat i midten af ​​kagen kommer ren ud.

  • 9

    Fjern kagen fra ovnen, og lad den køle af i 20 minutter, før den tages ud af gryden. Lad kagen afkøle helt (dette kan tage op til 2 timer) og dæk med pisket frosting, hvilket gør overfladen så glat som muligt.

  • 10

    Farve fondant i en række forskellige neonfarver. Rul individuelle stykker af den farvede fondant i træstammer. Tryk træstammerne sammen. Drej og fold for at skabe en marmoreffekt. Tryk fondantstykker sammen.

  • 11

    Rul ud til et 24x15-tommer rektangel.

  • 12

    Dæk kage med fondant.

  • 13

    Opret en kant ved hjælp af en anden farve fondant.

  • 14

    Server kagen og skær den i den og afslør tallene.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
168.0
% Daglig værdi
Total fed
0,2 g
0%
Mættet fedt
0,1 g
0%
Kolesterol
9,1 mg
3%
Natrium
8,3 mg
0%
Kalium
5,1 mg
0%
Samlet kulhydrat
41,1 g
14%
Sukker
39,2 g
Protein
0,3 g
Calcium
0.30%
0%
Jern
0.30%
0%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Denne overraskende afslørende kage kan let tilpasses til ethvert nummer fødselsdag eller lejlighed, og er lettere at lave, end du tror. Med sin størrelse og rækkevidde tager det dig hele dagen at oprette, men rolig - det meste af den tid bruges til at vente på, at kager skal bages og afkøles. Når du ser dine gæster ooh og ahh over din kage, ved du, at det var helt det værd! Du skal bage to separate kager, begyndende med tie-dye-kagen. For at starte, pisk op to partier af Betty Crocker Pound Cake Mix, og del derefter røren i flere skåle, og farvelæg hver skål ved hjælp af neonfarve. Jeg valgte at lave lyserød, gul, orange, blå og grøn, men du kan lave de farver, du kan lide. Lad din indre kunstner komme igennem og drys lag af farvet dej i en 16x4x4,5-tommer brødpande. Jeg foret min gryde med non-stick aluminiumsfolie for nem fjernelse, men du kan smøre den med forkortelse og støv den med mel, hvis du foretrækker det. Hold dryp i farvet dej, indtil du bruger det hele op. Jeg fandt det nemmest at lægge min dej i konditorposer og pibe den i gryden. Du kan bruge poser med lynlås, hvis du ikke har konditorposer, eller du kan bare dryppe det med en ske. Der er virkelig ingen rigtig eller forkert måde at gøre dette trin på. Bag kagen og lad den køle helt af. Mens den køler af, skal du rense din gryde og forberede den på samme måde til din anden kage. Når kagen er afkølet, skal du skære den i skiver, der bare er lidt tyndere end din nummerkageskærer (jeg brugte en 5). Pop skiverne i fryseren i mindst en time, indtil de føles frosne og faste. Fjern skiver fra fryseren, og skær en "5" ud af hver skive, og sæt dem derefter tilbage i fryseren. Du vil have en masse skrot, der kan se rigtig seje ud i en bagatel eller parfait, men de laver også velsmagende små snacks, ligesom de er. Mens dine numre køler, pisk op to flere kageblandinger og hæld et tyndt lag af det i den forberedte brødpande. Læg noget af dejen i en stor wienerbrødspose eller en pose i lynlås med lynlås
  • Smeltet regnbue kage dobbelt regnbue cupcakes regnbue kage rulle regnbue nøgen kage regnbue hvirvel brød

Se videoen: DIY GALAXY MIRROR CAKE! (September 2020).