Traditionelle opskrifter

Ark-kanel Roll-Apple Slab Pie

Ark-kanel Roll-Apple Slab Pie

Det viser sig, at kanelruller udgør en dræbende tærskorpe - især hvis det er en kæmpe pladekage toppet med æbletærtepåfyldning og masser af smuldret streusel. Et andet fremragende hack: Bland glasuren med lidt flødeost, og dryp over toppen til en let dessert, der ser ud og smager som en professionel, der gjorde det.MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury kanelruller

2

dåser (12,4 ounce hver) Pillsbury ™ kølede kanelruller med glasur

3/4

kop almindeligt mel

3/4

kop pakket brunt sukker

1/2

teskefuld kanel

3

dåser (21 ounce hver) æbletærtepåfyldning

4

oz (fra 8 oz pakke) flødeost, blødgjort

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 375 ° F. Adskil hver dåse dej i 8 ruller; skær hver rulle halvt på tværs for at lave to tynde ruller. Sæt glasur fra begge dåser af ruller i en lille mikrobølgeovn. dæk og afkøles.

  • 2

    Bland mel, brunt sukker, salt, kanel og smør i en mellemstor skål med konditorblander eller gaffel, indtil det er smuldret. Bland pekannødder i; afsat til brug som streusel.

  • 3

    I ubehandlet 18x13-tommers kantet arkpande placeres ruller i et enkelt lag; klapp og tryk for at strække og dække bunden og siderne af gryden. Sked og spred tærtefyldning over kanelrulleskorpe; top jævnt med streusel. Bages 42 til 47 minutter eller indtil toppen af ​​kanterne er dyb gyldenbrun og toppen er gyldenbrun. Afkøles i gryde på køleholder 45 minutter.

  • 4

    Før servering afdækkes mikrobølge glasur på højt 15 til 30 sekunder eller indtil det bare er varmt. Rør flødeost med piskeris indtil den er glat. Drys frem og tilbage over kagen.

Ekspert tip

  • Hvis kanterne af tærte bruner mere end ønsket, skal du dække med foliestrimler i de sidste 5 til 10 minutters bagning.
  • Hvis flødeostisning er for tyk, opvarmes i mikrobølgeovn 5 sekunder ad gangen, indtil den er tynd nok til at dryppe.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
300
Kalorier fra fedt
100
% Daglig værdi
Total fed
11g
16%
Mættet fedt
5g
24%
Transfedt
0g
Kolesterol
10 mg
4%
Natrium
290 mg
12%
Kalium
85 mg
2%
Samlet kulhydrat
48 g
16%
Kostfibre
1 g
7%
Sukker
32g
Protein
3g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Beths Apple Cinnamon Turnover with Puff Pastry (September 2020).