Nye opskrifter

Kylling Cordon Bleu foliepakninger

Kylling Cordon Bleu foliepakninger

Overvej dine middagsplaner ødelagte (men på den bedst mulige måde!). Yum.MERE +MINDRE-

4

udbenede kyllingebryst uden hud (6 ounce hver)

4

skiver schweizisk ost (1 ounce hver)

4

skiver deli skinke (1 ounce hver)

2

spiseskefulde Dijon sennep

1

spiseskefuld Worcestershire sauce

1/2

teskefuld røget paprika

4

spiseskefulde smør, smeltet

1

lb flerfarvede fingerling kartofler, skåret i 3/4-tommer stykker

2

spiseskefulde hakkede friske italienske (flade blade) persilleblade

Skjul billeder

  • 1

    Varm gas eller kulgrill. Skær 4 ark (18x12 tommer) kraftig folie. Spray med madlavningsspray.

  • 2

    I den tykke side af hvert kyllingebryst skal du skære en 3-tommer lang lomme inden for en tomme på den modsatte side af brystet. For hvert bryst skal du skære 1 skive ost halvt og tilføje i lommen; skær 1 skive skinke i halve, og føj til lommen. Fastgøres med tandstikkere. I en lille skål blandes 1 spsk sennep, Worcestershire sauce og røget paprika. Børst kyllingebryst med Dijon-blanding.

  • 3

    Bland den resterende 1 spsk sennep i medium skål, det smeltede smør, salt og peber. Tilsæt kartofler og kast til pels. Placer kylling på midten af ​​hvert ark folie. Sked kartoffelblandingen lige rundt om hvert kyllingebryst.

  • 4

    Bring 2 sider af folien op, så kanterne mødes. Forsegl kanter, hvilket gør stram 1/2-tommers foldning; fold igen, så der er plads til varmecirkulation og ekspansion. Fold andre sider for at forsegle.

  • 5

    Placer pakker på grillen over medium varme. Cover grill; kog 12 minutter. Drej pakker 1/2 omgang; kog 9 til 11 minutter længere, eller indtil kartoflerne er ømme og saft af kylling er klar, når midten af ​​den tykkeste del skæres (mindst 165 ° F). Fjern pakker fra grillen; skære store X over toppen af ​​hver pakke. Fold folien forsigtigt tilbage og pynt med persille.

  • 6

    For at lave i ovnen skal du placere pakker på kikspladen. Bages ved 375 ° F 30 til 35 minutter, eller indtil kartoflerne er ømme og saft af kylling er klar, når midten af ​​den tykkeste del er skåret (mindst 165 ° F); pynt med persille.

Ekspert tip

  • For at gøre lommerne i kyllingebrysterne skal du bruge en lille parringskniv for bedre kontrol.
  • Sørg for, at al påfyldning forbliver inde, hvor den hører hjemme. Fyld ost i lommen, inden du tilsætter skinke, så skinke blokerer udgangen.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
560
Kalorier fra fedt
250
% Daglig værdi
Total fed
28g
43%
Mættet fedt
15g
74%
Transfedt
1 g
Kolesterol
175 mg
59%
Natrium
1150 mg
48%
Kalium
1000 mg
29%
Samlet kulhydrat
23g
8%
Kostfibre
2g
10%
Sukker
2g
Protein
54 g
A-vitamin
20%
20%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
30%
30%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 1 grøntsag; 5 meget magert kød; 1 magert kød; 1 fedtfattigt kød 3 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Куриный КОРДОН БЛЮ рецепт -- Голодный Мужчина, Выпуск 31 (September 2020).