De bedste opskrifter

Super let Pad Thai

Super let Pad Thai

Glem at forlade huset for at få takeaway. Denne lette middag for to er sprød, krydret og lækker, plus du behøver ikke engang at tage bukser på for at få det til at ske.MERE +MINDRE-

7

ounces pad Thai nudler

1

spiseskefuld ekstra jomfru olivenolie

1

spiseskefulde sambal oelek (eller sriracha)

2

spiseskefulde frisk limesaft

2

spiseskefulde brunt sukker

3

forårsløg, tyndt skåret

Skjul billeder

  • 1

    Kog de thailandske nudler i henhold til pakkevejledningen. Når det er kogt, drænes og skylles under koldt vand.

  • 2

    Varm olivenolie i en medium stegepande over medium varme. Knæk æggene og krypter, indtil de er sat, ca. 2 minutter. Fjern fra gryden og læg den til side.

  • 3

    For at gøre dressingen kombineres sojasovs, fiskesauce, sambal oelek, limejuice, rapsolie og brunt sukker i en lille skål. Pisk indtil emulgeret.

  • 4

    I en stor stegepande kombineres nudler, sauce, bønnespirer, røræg, koriander og forårsløg. Kast indtil kombineret.

  • 5

    Serveres pyntet med jordnødder.

Ekspert tip

  • Thai nudler er en type risnudel. Enhver tyk risnudel kan erstattes i denne skål.
  • For at tilføje mere protein til dette måltid blandes en del af sauteret kylling eller rejer.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
926.7
% Daglig værdi
Total fed
48,3 g
74%
Mættet fedt
7,0 g
35%
Kolesterol
269,3 mg
90%
Natrium
2227,3 mg
93%
Kalium
1007,0 mg
29%
Samlet kulhydrat
94,6 g
32%
Kostfibre
8,9 g
36%
Sukker
16,3 g
Protein
34,8 g
C-vitamin
45.20%
45%
Calcium
15.70%
16%
Jern
46.30%
46%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: 85 Years-Old - PAD THAI LEGEND! No Shrimp, No Tofu (September 2020).