Usædvanlige opskrifter

Smeltet Rainbow Cake

Smeltet Rainbow Cake

Denne showstopper kage er drysset med pletter af regnbuefarver og drypper bogstaveligt talt med en regnbue af farvet ganache.MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

2

Betty Crocker ™ Super Moist ™ Party Rainbow Chip kageblanding

Æg, vand og olie kræves på kagemix

4

kar Betty Crocker ™ Pisket hvid frosting

5

ounce hvid chokolade eller lys hvid eller superhvide konfekturebelægning, finhakket

1/3

kop kraftig flødeskum

Slikfarvning - lilla, blå, grøn, gul, orange, rød, lyserød

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 325 ° F. Lin en 16x4x4,5-tommer brødform med non-stick tinfolie eller smør den med forkortelse, og støv den med mel.

  • 2

    Lav en kageblanding i henhold til pakkens instruktioner. Hæld dej i tilberedt gryde. Bages i 48-52 minutter, indtil et tandstikker indsat i midten af ​​kagen kommer rent ud. Cool kage i 10 minutter. Fjern fra gryden og afkøles på et stativ.

  • 3

    Rengør og skyl gryden med koldt vand, og lav den anden kage som ovenfor.

  • 4

    Når begge kager er afkølet, skal du skære den hævede top af og skære hver kage i 2 lag.

  • 5

    Frost mellem lagene og rundt om kagen.

  • 6

    Forbered ganache ved at blande hakket hvid konfekture (eller hvid chokolade), kraftig flødeskum og majssirup. Varm op i mikrobølgeovnen på høj i 30 sekunder. Røre. Varm op i 20 sekunder, og lad det derefter sætte i mikrobølgeovn i 1 minut. Hvis ikke alt konfekturen eller chokoladen er smeltet, opvarmes i 10 sekunders intervaller under omrøring efter hver.

  • 7

    Opdel ganache i 7 skåle. Farver hver skål ganache ved hjælp af slikfarvning, hvilket skaber en lilla, blå, grøn, gul, orange og lyserød.

  • 8

    Start i den ene ende af kagen og hæld en skefuld lilla ganache over den øverste kant, så den drypper ned i siderne af kagen. Ved siden af ​​den lilla tilføj en skefuld blå, så grøn, gul, orange, rød og derefter lyserød, gentag dette, når du går rundt i hele kagen. Hvis det ønskes, hvirvles farverne på toppen af ​​kagen. Hvis ganache bliver for tyk, skal du opvarme den i mikrobølgeovnen i ca. 10 sekunder for at tynde den ud.

  • 9

    Når du er klar til servering, skæres den i 20 skiver.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
640
Kalorier fra fedt
310
% Daglig værdi
Total fed
34g
52%
Mættet fedt
14g
70%
Transfedt
0g
Kolesterol
60 mg
20%
Natrium
430 mg
18%
Kalium
95 mg
3%
Samlet kulhydrat
81g
27%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
60 g
Protein
3g
A-vitamin
2%
2%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
10%
10%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 4 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 6 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

5 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Smeltning af farveblyantkunst er en hot trend lige nu. Da jeg så en smuk kage skabt af Shelly på Cookies & Cups ved hjælp af en regnbue med farverig hvid chokolade-ganache, der dryppede ned ad siderne af en rund kage, vidste jeg, at jeg ville gøre det til en vens kommende fødselsdagsfest. Hun elsker regnbuer og farvelægning med sine børn var en af ​​hendes yndlingsaktiviteter, da de var unge, så det var perfekt! Jeg havde brug for en masse kage til hendes fest og ville have, at hele regnbuen med farverig ganache skulle vise sig rigtig godt, så jeg valgte at lav en meget stor rektangelkage. Jeg brugte Betty Crocker's Party Rainbow Chip Cake Mix, så indersiden af ​​min kage også var farverig. Min ven elsker også frost (især Betty Crocker's Whipped White Frosting), så jeg oprettede fire kagelag og tilføjede frost imellem hver. For at gøre den farvede ganache brugte jeg superhvid konfekturebelægning i stedet for hvid chokolade, fordi jeg ville have rigtig levende farver. Hvid chokolade er cremefarvet (ikke hvid), så den lyserøde og røde ser lidt orange ud og den blå lidt grøn, hvis jeg bruger den. Men begge fungerer godt, så brug bare det, du nemt kan finde. Du kan købe den superhvide eller lyse hvide konfekturebelægning i håndværksbutikker. Du har brug for en 16x4x4,5-tommer brødpande til at bage dine kager. Jeg finder det nemmest at beklæde mine pander med non-stick tinfolie, det gør det lettere at rydde op. Kagerne kommer let ud af panden, og oprydning er et øjeblik. Alternativt kan du smøre det med forkortelse og støv med mel eller bruge non-stick madlavningsspray. Men hvis du har foret din gryde med folie, kan du let kage kagen ud af gryden og derefter skylle gryden i koldt vand for at afkøle den og forberede den igen til den næste kage. Jeg var faktisk i stand til at skrælle folien af ​​den varme kage, tørre den af ​​og bruge den igen til min næste kage.
  • Skær et kagepap i et rektangel, der er næsten 1/4-tommer større på alle sider end din kage. Sæt et kagelag på tavlen. Spred frosting over laget, sæt en anden kage på toppen, og gentag, indtil du har alle fire lag stablet. Frost hele kagen og glat den ud så godt du kan. Jeg finder det nemmest at fryse mine kager inden frost og derefter fryse dem igen et stykke tid, indtil frostingen hærder lidt. Jeg kører derefter et fugtigt papirhåndklæde over kagen for at fjerne eventuelle kamme i frostingen. Hvis du frøs kagen, skal du lade den komme til stuetemperatur inden næste trin. Du vil ikke have en kold kage, når du drypper på den farvede ganache, eller hvis den ikke drypper pænt. Der er flere måder at lave ganache til din kage på, men det er nemmest at bruge mikrobølgeovnen. Når du er klar til at drysse ganache over kagen, er det nemmest, hvis du sætter kagen på to frostende kar. Sæt det derefter over noget pergament eller vokspapir. Det vil fange alle de farverige drypper. Start i den ene ende af kagen og hæld en skefuld lilla ganache over den øverste kant, så den kan dryppe ned ad siderne. Tilføj blå næste, derefter grøn. Du kan bruge en ske til at hvirvle ganache-farverne oven på kagen, hvis du vil. Den færdige kage ser sjov ud med hvirvlede farver eller solide farver. Uanset hvad er fint. Lad den farvede ganache tid tørre, før du tager kagen op og lægger den på fad.

Se videoen: Tasty Rainbow Cake Decorating Ideas. Awesome DIY Homemade Cake Recipes. So Yummy Cake (September 2020).