De bedste opskrifter

Stegepande Pizza Dip

Stegepande Pizza Dip

En forretter, der ser imponerende ud, der kombinerer smagene fra en hvid pizza med en spinatdyp - på bare 20 minutter!MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

1

kasse (9 oz) frossen frossen hakket spinat, optøet

1

kop cremet Alfredo sauce

1

kop frisk strimlet mozzarellaost, delt

1

kop hakkede kyllingebryst, opdelt

1/2

kop hakkede soltørrede tomater (pakket i olie og drænet) opdelt

3

stikker mozzarella strengost

1

rør Pillsbury ™ kølet klassisk pizzaskorpe

1

teskefuld ekstra jomfru olivenolie

2

spiseskefulde parmesanost, strimlet

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Smør en 10-tommers ovn-sikker non-stick stegepande (eller støbejern stegepande) med 1 tsk smør.

  • 2

    Klem overskydende vand ud af spinat, og rør spinat i Alfredo-sauce. Tilsæt halvdelen af ​​den ristede mozzarellaost sammen med 2/3 af ternet kylling og 2/3 af de soltørrede tomater. Rør lige indtil kombineret.

  • 3

    Skær hver strengost i 4 stykker. Rul pizzadej ud og skær den i 12 firkanter.

  • 4

    Pensl æggehvide over stykker pizzadej. Sæt et stykke af strengost på en firkant dej. Fastgør modsatte hjørner af dejen, og klem derefter rundt om kanterne for at forsegle dejen. Klem og rul ind i en kugle.

  • 5

    Arranger dejkuglerne i en enkelt ring rundt om kanten af ​​den smørede stegepande. Sæt spinatblandingen i midten af ​​stegepanden.

  • 6

    Pensl toppen af ​​dejkuglerne med olivenolie og drys den ristede parmesanost over toppen.

  • 7

    Drys noget af den resterende mozzarellaost og alle de resterende kylling og soltørrede tomater over spinatdypen, og top derefter med den resterende mozzarellaost.

  • 8

    Bages i 32-35 minutter, indtil pizzaskorpen bliver dyb gyldenbrun og osten er smeltet og boblende. Fjern fra ovnen, og lad den køle af i 5 minutter inden servering.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
250
Kalorier fra fedt
120
% Daglig værdi
Total fed
13g
20%
Mættet fedt
7g
34%
Transfedt
0g
Kolesterol
40 mg
14%
Natrium
440 mg
19%
Kalium
180 mg
5%
Samlet kulhydrat
20 g
7%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
3g
Protein
12g
A-vitamin
45%
45%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
20%
20%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Afbryd et stykke ostefyldt pizzaskorpe, og skab lidt varm spinat, kylling og soltørret tomatdyp, hvilket er perfekt til din næste fest. Gæsterne vil nyde at trække den friskbagte, ostefyldte pizzaskorpe fra kanten af ​​stegepanden og opsamle den varme boblende dukkert, der er fyldt med spinat, kylling og soltørrede tomater. De vil skrabe hver sidste bit osteagtig godhed ud af panden!

Se videoen: Guys Pepperoni Pizza Dip How-To. Food Network (September 2020).