Seneste opskrifter

Asiatiske kyllingesalat Subs

Asiatiske kyllingesalat Subs

Vi gør de traditionelle smagsvarianter af kyllingesaladsandwich op til 11 med vores friske asiatiske twist. Sojasovs, chilipasta og crunchy grøntsager gør dette til den slags sandwich, du vil tage med overalt - baghavefester, picnic, potlucks, listen fortsætter og fortsætter.MERE +MINDRE-

2

kopper deli rotisserie kylling, skåret i 3/4-tommer stykker

1/2

kop frisk sukker snap ærter, groft hakket

2

spiseskefulde sambal oelek eller anden chile pasta

2

spiseskefulde hakkede grønne løg

4

(6 tommer) bløde hoagie-ruller, skåret halvt vandret

1/4

kop skivede radiser (ca. 3 mellemstore radiser)

Skjul billeder

  • 1

    Bland kylling, ærter, mayonnaise, chilipasta, grønne løg, sojasovs og limesaft i en medium skål.

  • 2

    Placer rullehalvdelene på arbejdsfladen, skar siderne opad. Riv brød fra øverste halvdele, og efterlad en 1/2-tommers skal.

  • 3

    Opdel spinat mellem bundrullehalvdelene. Top med kyllingeblanding, strimlet gulerod og skivede radiser. Udskift forsigtigt rulletoppe; tryk let. Skær hver sandwich halvt og server.

Ekspert tip

  • Denne opskrift er fantastisk til at transformere restkylling.
  • Sambal oelek er en krydret sydøstasiatisk chile pasta lavet af varm rød chili peber, salt og eddike. Det kan findes i den etniske gang i din købmand.
  • Det udrivne brød kan omdannes til brødkrummer. Riv i små stykker, og bland med 1 tsk olie i en lille skål; spredt på cookie ark. Skål i 350 ° F ovn 10 til 12 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil den er gyldenbrun. Opkøles og opbevares i lufttæt beholder.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
260
Kalorier fra fedt
120
% Daglig værdi
Total fed
13g
20%
Mættet fedt
2 1 / 2g
14%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
11%
Natrium
770 mg
32%
Kalium
220 mg
6%
Samlet kulhydrat
23g
8%
Kostfibre
1 g
6%
Sukker
3g
Protein
14g
A-vitamin
40%
40%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
8%
8%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 1 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: (Oktober 2020).