Traditionelle opskrifter

Stegepande kylling Adobo

Stegepande kylling Adobo

Vinegary, garlicky og overalt lækker, denne klassiske filippinske kyllingopskrift er en af ​​de bedste måder, vi kender til at lave kyllingelår. Det er næsten obligatorisk, at du serverer det med ris for at opsuge den utrolige sauce, der er lavet, mens kyllingen simrer.MERE +MINDRE-

1/4

teskefuld rød rød peber (cayenne)

4

udbenet hud på kyllingelår (ca. 1 3/4 lb)

1

spiseskefuld vegetabilsk olie

1

kop Progresso ™ reduceret natriumkylling bouillon (fra 32-oz karton)

2

spiseskefulde riseddike

1

spiseskefuld reduceret natrium sojasovs

2

fed hvidløg, meget finhakket

Kogt hvid ris, hvis det ønskes

Skjul billeder

  • 1

    Bland spidskommen og rød peber i en lille skål. Gnid kylling med blandingen. I 10-tommers stegepande opvarmes olie over medium varme. Tilsæt kyllingeskindsiden nedad. Kog 8 til 10 minutter, eller indtil huden er sprød og brunet; overfør til plade. Hæld alt undtagen 1 spsk fedt fra stegepanden af.

  • 2

    Returner stegepande til medium varme; læg kyllingeskindet opad og kog 2 minutter.

  • 3

    I mellemtiden blandes bouillon, eddike, sojasovs og hvidløg i en lille skål. Tilsæt forsigtigt på stegepanden omkring kylling. Varm til kogning ved høj varme. Reducer varmen simre udækket 25 til 30 minutter, eller indtil saft af kylling er klar, når den tykkeste del er skåret til ben (mindst 165 ° F) og sauce tykner. Serveres med ris.

Ekspert tip

  • Når du tilsætter bouillonblandingen til stegepanden med kyllingen, skal du undgå at hælde væske på kyllingeskindet. Jo tørrere det forbliver, jo sprødere bliver huden.
  • Hvis der er meget overskydende hud på kyllingelårene, skal du fjerne noget af huden, så lårene let passer ind i stegepanden.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
280
Kalorier fra fedt
140
% Daglig værdi
Total fed
16g
24%
Mættet fedt
4g
21%
Transfedt
0g
Kolesterol
105 mg
35%
Natrium
390 mg
16%
Kalium
310 mg
9%
Samlet kulhydrat
1 g
0%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
0g
Protein
33g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 4 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: CHICKEN ADOBO. THE BEST ADOBONG MANOK RECIPE. FOODNATICS (September 2020).