Traditionelle opskrifter

Fajita kyllingepasta

Fajita kyllingepasta

Tex-Mex møder italiensk i denne utroligt nemme aftensmadret om aftenen.MERE +MINDRE-

Opdateret 19. oktober 2016

1

lb kyllingebryst, tyndt skåret

1

pakke Old El Paso ™ taco krydderiblanding kylling

1/2

rød paprika, skåret tyndt

1/2

grøn paprika, skåret tyndt

1/2

gul paprika, skåret tyndt

1/2

rødløg, skåret tyndt

1/2

lb spaghetti (1/2 af en 16 oz. æske)

4

oz. cheddarost, revet

Skjul billeder

  • 1

    I en stor stegepande tilsættes olivenolie over medium varme. Når det er varmt, tilsæt kyllingen og kog under omrøring regelmæssigt, indtil kyllingen er kogt igennem, ca. 8 minutter.

  • 2

    Tilsæt kyllingekrydderier til stegepanden sammen med 1/4 kop vand og rør sammen. Tilsæt paprika og løg i skiver og kog, indtil de er blødgjort lidt.

  • 3

    I mellemtiden koges spaghetti efter pakken indtil al dente. Når pastaen er kogt igennem, skal du bruge en tang til at flytte den direkte fra kogevandet til fajita-stegepanden. Rør for at kombinere, og krydre med salt og peber efter smag.

  • 4

    Top stegepanden med revet cheddarost og reducer varmen til lav, indtil osten er smeltet. Serveres varm.

Ekspert tip

  • Opbevar lidt pastavand, når du har tømt din spaghetti. Hvis din fajita-kyllingemix ser for tyk eller tør ud, kan du tilføje lidt pastavand til den for at tynde saucen ud.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
570
Kalorier fra fedt
160
% Daglig værdi
Total fed
18g
28%
Mættet fedt
7g
37%
Transfedt
0g
Kolesterol
100 mg
33%
Natrium
930 mg
39%
Kalium
410 mg
12%
Samlet kulhydrat
58g
19%
Kostfibre
4g
15%
Sukker
3g
Protein
42 g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
50%
50%
Calcium
20%
20%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

3 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 3 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 fedtfattigt kød 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • En dejlig fusionsblanding mellem klassiske italienske og Tex-Mex smag. Så lækker og osteagtig og let at lave!

    Hvis der er to køkkener, som jeg er mest fortrolig med, er det italiensk mad og Tex-Mex mad. Den italienske mad kommer fra min ungdom. Jeg voksede op med store gryder med pasta altid omkring middagsbordet.

    Men nu bor jeg i en Tex-Mex familie. Min kone elsker Tex-Mex smag, og vi spiser Tex-Mex ting ugentligt. Så det er bare fornuftigt at prøve at moske køkkenerne sammen og se hvad der sker.

    Heldigvis er det der sker noget lækkert. Det er en let opskrift at lave, men smagene er store, og det bliver et hit til enhver aftensmad.

    Det er sådan en lækker og sjov opskrift. Jeg håber, du prøver det!

Se videoen: One-Pot Chicken Fajita Pasta (September 2020).