Traditionelle opskrifter

Ølbankede fisk og chips med Sriracha Dip

Ølbankede fisk og chips med Sriracha Dip

Denne autentiske øl-mishandlede stegte fisk med en gylden, sprød skorpe får dig til at føle at du er på en engelsk pub og har en rækkevidde til en halvliter. Serveres med en krydret sriracha-dukkert for at gøre alt rigtigt med verden.MERE +MINDRE-

Opdateret 15. marts 2017

1/3

kop olivenolie (til dryp på kartoffelkiler)

1 1/2

lb frisk torsk eller anden fast hvid fisk

Belægningsbatteri:

1

flaske (12 oz) lys øl

1/2

teskefuld løgpulver

1/2

teskefuld cayennepulver

Dip:

1

citron, friskpresset

1

ristet rød peber, finhakket

1

lille dild pickle, finhakket

Skjul billeder

  • 1

    Forbered chips (altså en bagt pommes frites) ved at opvarme ovnen til 350 ° F. Skær kartofler i kiler og læg dem på et pergamentforet bageplade. Drys med olivenolie. Drys salt og peber efter smag. Placer i ovnen og bages til øm og gylden, ca. 40 minutter.

  • 2

    Skær fisken i tynde strimler, hver ca. 4 til 5 inches lange. Forbered dejbelægning ved at piske mel, bagepulver, øl, salt, hvidløgspulver, løgpulver og cayenne sammen. Sæt til side i 30 minutter.

  • 3

    10 minutter før chips er færdige i ovnen, opvarm olie i en højsidet stegepande over medium høj varme.

  • 4

    Tør fisk med papirhåndklæder og dypp i tilberedt dej, som nu skal være meget boblende og let. Overfør voldsramt fisk til varm olie og steg, indtil den er gyldenbrun på begge sider, og sørg for, at olien er lige varm nok til at brune dejen og koge fisken hele vejen igennem. TIP: Kog først en teststrimmel med fisk, inden du steger hele batchen, bare for at sikre dig, at du har temperaturen rigtig!

  • 5

    I en lille skål omrøres dip ingredienserne. Tilsæt creme fraiche, mayonnaise, citronsaft, ristet rød peber, dildgurke og sriracha sammen. Rør indtil glat.

  • 6

    Server fish and chips med det samme med dip på siden. Nyd med det samme!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Vi viser dig, hvordan du smager og steger dig til denne lette fish and chips-middag. Et sted mellem i dag og tre år siden blev jeg til en doven kok. Jeg brugte hele dagen på at planlægge menuer, indkøbte ingredienser og manicurerede perfekt måltider i 5-tiden. I dag glemmer jeg at kontrollere uret indtil kl. 6 og derefter jage vildt en 3-ingrediens opskrift, som mine børn ikke spotter. Det er ikke det, jeg laver mindre. Faktisk gør jeg meget mere nu. Hvilket får mig til at tænke, at jeg ikke er den eneste, der snubber enhver opskrift med en ingrediensliste på mere end et par ting. Vi har alle så travlt. Vi bringer dejen ind, vasker tøj, river værfter, går ind i maraton, drikker 8 glas vand, hepper på fodboldkampe og rammer pubben en gang om ugen med kære venner. Der er ikke nok tid til at passe alle de bør, der skal gøres, så vi er ved at blive skøre, skære indkøbslister og glemme at lave mad, der klipper, men denne opskrift vil ændre alt. Fordi det er let. Sikker på, ingredienslisten er længere end uafhængighedserklæringen, men det er alt, hvad du allerede køber, og selve sammensætningen af ​​ingredienserne er lige så hårdt som at røre alt i en skål. Steger fisk over en varm komfur? Du kan gøre det.
  • Og du bliver glad for at du gjorde det. Fordi hellig makrel. Denne øl-mishandlede fisk er den ægte vare. Det vil genoplive din tro på mad, du laver derhjemme. Det svømmer ind i dit ansigt og gør din tarm glad for at være i live. Og det vil koge op med sådan en gylden, oppustet godhed, du vil afslutte dit job og tage professionel mad for som nogensinde. Lad os gøre det her. Vidste du, at øl dej er stort set mel, bagepulver, et par små små krydderier og øl? Duuuude. Dette er en åbenbaring. Du har brugt $ 12 på at købe en tallerken med disse ting i restauranten nede på gaden. Du kan få nok til at fodre fire til mindre end $ 6. Hvis du har svært ved at stege din fisk og holde flere portioner varme, er du velkommen til at pope fisken i ovnen, mens dine chips bages i 10-15 minutter. Det holder det varmt og smeten sprød. Nu kommer den sjove del. Læg alt i en bunke og server straks. Du vil have det hele varmt. Server med sauce. Læn dig tilbage og nyd. Livet være dejligt.

Se videoen: Fish n chips. sriracha chicken sandwiches mukbang (September 2020).