Nye opskrifter

Slow-Cooker Cheesy Scalloped Kartofler

Slow-Cooker Cheesy Scalloped Kartofler

Skrabede kartofler, der er flosset, lyder kun komplicerede - denne version er praktisk talt idiotsikker. Vi fortæller ikke nogen, hvor let det er at lave denne cremede, osteagtige side, hvis du ikke gør det.MERE +MINDRE-

3

kopper kraftig flødeskum

6

fed hvidløg, finhakket

1

spiseskefuld plus 1 tsk hakkede friske timianblade

1/2

teskefuld peber

1/4

teskefuld muskatnød

5

lb russet kartofler, skrællet og tyndt skåret

2

kopper strimlet Cheddarost (8 oz)

1/4

kop revet parmesanost

Skjul billeder

  • 1

    Spray langsom komfur med 5-6 liter med madlavningsspray. Opvarm tung fløde, hvidløg, 1 spsk timianblade, salt, peber og muskatnød i 2-kvarts gryde bare til at simre over medium varme. Fjern fra varmen.

  • 2

    Tilsæt en tredjedel af de skivede kartofler i overlappende mønster til bunden af ​​langsomt komfur. Hæld 1 kop fløde blanding over kartofler; drys med 1/2 kop Cheddar-ost. Gentag to gange for at oprette 3 samlede lag kartofler, fløde og ost.

  • 3

    Dække over; kog på høj varme indstilling 4 til 5 timer, eller indtil kartoflerne er møre. Sluk langsom komfur, og drys toppen af ​​kartoflerne med resterende 1/2 kop cheddarost og parmesanost. Dække over; lad det stå 5 til 7 minutter, eller indtil osten er smeltet. Afdække; lad det stå 10 minutter længere, så blandingen tykner. Drys med resterende 1 tsk timianblade lige før servering.

Ekspert tip

  • Læs altid etiketter for at sikre dig hver opskrift ingrediens er vegetar. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.
  • Brug en mandoline skiver til ensartede tynde kartoffelskiver, hvis det ønskes.
  • Hver langsom komfur varierer i ydeevne. Kontroller kartoflerne på det mindste tidspunkt for at kontrollere, om der er doneness for at forhindre overkogning.
  • Madlavning glutenfri? Læs altid etiketter for at sikre dig hver opskrift ingrediens er glutenfri. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
440
Kalorier fra fedt
260
% Daglig værdi
Total fed
29g
45%
Mættet fedt
18g
89%
Transfedt
1 g
Kolesterol
100 mg
34%
Natrium
580 mg
24%
Kalium
670 mg
19%
Samlet kulhydrat
36g
12%
Kostfibre
2g
10%
Sukker
4g
Protein
9 g
A-vitamin
20%
20%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
20%
20%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 5 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Slow Cooker Cheesy Potato Casserole. The Diary of a Real Housewife (September 2020).