Traditionelle opskrifter

Slow-Cooker Jalapeno Cheddar Ostesuppe

Slow-Cooker Jalapeno Cheddar Ostesuppe

En rig, cremet ostesuppe med sunde ingredienser lavet i langsomt komfur, der helt sikkert holder dig varm i vinter.MERE +MINDRE-

2

spiseskefulde usaltet smør

2

gulerødder, skrællet og hakket (ca. 1 kop)

2

jalapeno peberfrugter, såsæd og terninger, plus yderligere skiver til pynt

1

tsk hvidløg, hakket

1/8

teskefuld cayennepeber

4

kopper kylling eller vegetabilsk bouillon med lavt natriumindhold

3

små Yukon guld kartofler, skrællet og hakket

2 1/4

kopper friskrevet skarp cheddarost plus ekstra til pynt

Grønne løg til pynt

1

dåse (11 oz) Pillsbury ™ kølet fransk brød til servering

Skjul billeder

  • 1

    Smelt smørret i en stor, dyb potte eller hollandsk ovn på medium høj varme. Tilsæt løg, gulerødder og jalapenos og sauter, indtil de lige begynder at blødgøre, ca. 5 minutter. Tilsæt hvidløg, salt og cayennepeber og kog indtil hvidløg er duftende, ca. 30 sekunder. Drys melet over toppen af ​​grøntsagerne, kog derefter 1 ekstra minut, indtil det er let gyldent. Rør langsomt mælken ind og kog indtil blandingen tykner, ca. 2 minutter under konstant omrøring.

  • 2

    Overfør blandingen til en 4-liter eller større langsom komfur. Rør kyllingekraften ind, og tilsæt derefter den hakkede kartoffel. Dæk og kog indtil grøntsagerne er ømme, 5 til 6 timer på lave.

  • 3

    Overfør suppen til en blender eller fødevareprocessor og purér i portioner, indtil den er glat (alternativt kan du bruge en nedsænkningsblender). Omrør osten en halv kop ad gangen, så den smelter helt, inden den næste halv kop omrøres. Serveres garneret med jalapeno skiver, grønne løg, ekstra cheddar ost og fransk brød.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
526.3
% Daglig værdi
Total fed
33,8 g
52%
Mættet fedt
15,5 g
77%
Kolesterol
127,5 mg
42%
Natrium
761,9 mg
32%
Kalium
690,5 mg
20%
Samlet kulhydrat
23,8 g
8%
Kostfibre
2,9 g
11%
Sukker
4,8 g
Protein
31,4 g
C-vitamin
45.40%
45%
Calcium
36.60%
37%
Jern
9.40%
9%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • En hjertelig, osteagtig suppe med masser af smag og varme til at varme dig op på en kold aften. Vi er ankommet til den kritiske tid på året - hvor vinteren føles som den dårlige gæst, der har overskredet deres velkomst, men forårsblomster og chokoladekaniner er eoner væk. Varm og trøstende med et spark er denne Slow Cooker Jalapeño Cheddar Cheese Soup det perfekte middel til at slå februarblues. Fra december til marts overlever jeg på supper. De er nemme at lave, uendelige tilpasningsdygtige, og præcis hvad jeg har brug for for at bekæmpe chill. På dette tidspunkt om vinteren har jeg dog opbrugt min appetit på klassisk gulerods- og kyllingnudel, og jeg er klar til noget nyt. Til undsætning: Langsom komfur Jalapeño Cheddar Cheese Soup! Basen på denne suppe er uskyldig nok: hakkede gulerødder og kartofler med Pillsbury Simpelthen rustikke franske brød på siden til neddypning. To snigende ingredienser hæver dog suppen fra "hverdags varm" op ”til“ tage DEN gamle mand vinter! ” Masser af strimlet skarp cheddar giver suppen rigdom og krop, og jalapeno-peberfrugter tilføjer et koldstødende spark. At lave denne suppe kunne ikke være lettere. Lad langsomt komfur gøre alt arbejdet. Tag på snestormen - vi har Slow Cooker Jalapeno Soup til at se os igennem til foråret!

Se videoen: Fyldte squash - Farserede u0026 gratinerede squash. courgetter - Opskrift #204 (September 2020).