Nye opskrifter

Cremet søde kartofler, æbler og bacon suppe

Cremet søde kartofler, æbler og bacon suppe

Denne suppe falder i en skål. Hurtig, let og yderst tilfredsstillende, vi anbefaler at parre med din yndlingstrøje til den ultimative efterårsoplevelse.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

4

skiver glutenfri bacon, hakket

1

medium løg, tyndt skåret (2 kopper)

1

til 2 mellemstore Fuji- eller Gala-æbler, kernet og tyndt skåret (2 kopper)

3

til 4 mellemstore søde kartofler, skrællet og skåret i 1 tommer stykker (2 lb)

1

karton (32 oz) Progresso ™ kylling bouillon

1/2

kop kraftig flødeskum

2

teskefulde æblecidereddike

1

spiseskefulde hakkede friske timianblade

Skjul billeder

  • 1

    Smelt smør i medium hollandsk ovn i 5-kvarts hollandsk ovn. Kog bacon i smør 8 til 10 minutter eller indtil det er skarpt. Med skåret ske overføres til papirhåndklædeforede plade; sæt til side.

  • 2

    Kog løg, æble og salt i samme hollandsk ovn 7 til 9 minutter, omrør ofte, indtil det er meget blødt og begynder at blive brunt. Tilsæt søde kartofler og bouillon. Varme til kogning; reducer varmen til medium-lav og lad dem simre 15 til 20 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil søde kartofler er meget ømme.

  • 3

    Fjern fra varmen; lad det stå i 10 minutter eller indtil det er køligt nok til at overføre til blenderen. Fyld blenderen en tredjedel til halv fuld. Fjern eller løsn midterdækslet fra blenderen. Dæk låget med foldet klud, og hold det nede, når det blandes. Puree indtil meget glat. Bland blandingen tilbage i den hollandske ovn. Fortsæt med at blande i små portioner, indtil alt er pureret. Varm op til simmering over medium varme. Tilsæt flødeskum; vende tilbage til simmering. Fjern fra varmen; rør eddike i. Topsuppe med bacon og timianblade.

Ekspert tip

  • Læs altid etiketter for at sikre dig hver opskrift ingrediens er glutenfri. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.
  • Når der pureres varm væske, kan der dannes damp. Dette kan resultere i, at toppen af ​​blenderglasset løsnes og varm væske sprøjtes. For at undgå dette skal du sørge for aldrig at fylde blenderen mere end halvvejs med den varme væske. Fjern eller løsn midterhætten på låget for at frigøre dampen, og drap altid en opvaskeklud over toppen for at fange eventuelle små splatters.
  • Top med strimlet glutenfri parmesanost for et ekstra boost af umami-smag.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
150
Kalorier fra fedt
80
% Daglig værdi
Total fed
8g
13%
Mættet fedt
5g
24%
Transfedt
0g
Kolesterol
30 mg
9%
Natrium
820 mg
34%
Kalium
240 mg
7%
Samlet kulhydrat
15 g
5%
Kostfibre
2g
9%
Sukker
6g
Protein
3g
A-vitamin
140%
140%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
4%
4%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Pimp din Gulerodssuppe (September 2020).