Traditionelle opskrifter

Kokosnødskarberede muslinger Foliepakninger

Kokosnødskarberede muslinger Foliepakninger

Når muslingerne på markedet ser for godt ud til at gå op, får denne let grillede opskrift dem på dit bord på ingen tid.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

1

baguette, skåret halvt vandret

2

spiseskefulde smør, smeltet

4

fed hvidløg, finhakket

1

dåse (14 oz) usødet kokosmælk

3

spiseskefulde Thai rød karrypasta

2

lb friske muslinger i skaller, skrubbet, debeard

4

grønne løg, tyndt skåret på bias, hvide og grønne adskilt

1

kalk, skåret i 8 kiler

1/4

kop hakket frisk koriander

Skjul billeder

  • 1

    Varm gas eller kulgrill. Skær 4 ark (18x12 tommer) kraftig folie. Spray med madlavningsspray.

  • 2

    Pensel skårne sider af bagetten med smeltet smør; drys med 2 fed hvidløg.

  • 3

    Placer brødskåret side ned på grillen på medium varme. Cover grill; kog 1 til 2 minutter på uklippet side, indtil grillmærker dannes. Tur; kog 2 til 3 minutter på den afskårne side, indtil der dannes grillmærker. Skær i skiver på skævheden. Sæt til side.

  • 4

    Bland kokosmælk, karrypasta og sojasovs i en lille skål. Kassér muslingeskader eller åbne muslinger, der ikke lukker, når de tappes. Træk op på alle 4 sider af hvert ark folie. Opdel muslinger, grønne løghvide og de resterende 2 fed hvidløg jævnt mellem ark folie; træk siderne af folien op omkring muslingeblandingen for at lave en skål. Hæld kokosmælkblandingen jævnt over hver. Klem 1 kalk kile over hver. Sæt folien sikkert rundt om blandingen. Pierce toppen af ​​folien en eller to gange med gaffel for at udlufte dampen.

  • 5

    Placer pakker på grillen over medium varme. Cover grill; kog 6 minutter. Drej pakker 1/2 omgang; kog 5 til 7 minutter længere, eller indtil muslingerne åbner. Fjern pakkerne fra grillen. Fold folien forsigtigt tilbage; kassér uåbnede muslinger. Drys med koriander og grønne løggrøntsager; server med resterende lime kiler og baguette.

Ekspert tip

  • Kig efter PEI (Prince Edward Island) muslinger, da de altid er søde og ømme - og nogle gange sælges de endda debeard!
  • Serveres med 2 kopper kogt ris i stedet for baguette.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
420
Kalorier fra fedt
230
% Daglig værdi
Total fed
25 g
39%
Mættet fedt
19 g
97%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
11%
Natrium
860 mg
36%
Kalium
550 mg
16%
Samlet kulhydrat
34g
11%
Kostfibre
2g
11%
Sukker
5g
Protein
14g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
6%
6%
Jern
30%
30%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Opskrift på kammuslinger: MasterChef TV3 (September 2020).