Seneste opskrifter

Rainbow Fudge

Rainbow Fudge

Denne strålende lyse og dristige Rainbow Fudge er et super vidunderligt valg at tage til en fest eller give i gave!MERE +MINDRE-

2

dåser (14 oz hver) sødet kondenseret mælk (ikke fordampet)

5

kasser (6 oz hver) firkantede hvide chokoladebag, hakket

Rød, blå, grøn og gul flydende madfarve

Skjul billeder

  • 1

    Linje 9 x 5-tommer brødform med folie.

  • 2

    Del sødet kondenseret mælk mellem 5 mikrobølgesikre små skåle, ca. 1/2 kop pr. Skål.

  • 3

    For at gøre det nederste LILLE lag, tilsæt 6 ounce hakket hvid chokolade i en skål med den sødede kondenserede mælk. Mikrobølgeovn afdækket på høj 1 minut; omrør indtil glat. Rør 1/4 tsk vanilje ind. Farvet LILLE ved at tilføje 9 dråber rød madfarve og 6 dråber blå madfarve; rør grundigt. Hæld straks fudge-blandingen i bunden af ​​en folie foret pande, der spredes til kanter. Tryk let på panden på tælleren for at udjævne laget. Anbring i fryseren i mindst 15 minutter, eller indtil toppen ser ud til at være indstillet.

  • 4

    Til det BLÅ lag tilsættes 6 ounce hakket hvid chokolade i en skål med den sødede kondenserede mælk. Rør 1/4 tsk vanilje ind. Tint BLÅ ved at tilføje 18 dråber blå madfarve; rør grundigt. Hæld og spred blandingen forsigtigt over LILLE lag i gryde. Anbring i fryseren mindst 15 minutter, eller indtil toppen ser ud.

  • 5

    Til det GRØNNE lag tilsættes 6 ounce hakket hvid chokolade i en skål med den sødede kondenserede mælk. Toner GRØNT ved at tilføje 18 dråber grøn madfarve; rør grundigt. Hæld og spred blandingen forsigtigt over det BLÅE lag i gryden. Anbring i fryseren mindst 15 minutter, eller indtil toppen ser ud til at være indstillet.

  • 6

    Til GUL lag tilsættes 6 ounce hakket hvid chokolade i en skål med den sødede kondenserede mælk. Toner GUL ved at tilføje 12 dråber gul madfarve; rør grundigt. Hæld og smør blandingen forsigtigt over det GRØNNE lag i gryden. Anbring i fryseren mindst 15 minutter, eller indtil toppen ser ud.

  • 7

    Til det øverste RØDE lag tilsættes 6 ounce hakket hvid chokolade i en skål med den sødede kondenserede mælk. Farvet RØD ved at tilføje 18 dråber rød madfarve; rør grundigt. Hæld forsigtigt og spred blandingen over GUL lag i gryde. Tryk let på panden på tælleren for at udjævne laget

  • 8

    KØL I mindst 12 timer, indtil det er koldt og fast. Skær i 8 rækker med 4 rækker, og trimm kanterne efter ønske. Hvis fudge bliver blødt under udskæring, skal du vende tilbage til køleskabet for at blive fast. Opbevares dækket i køleskabet.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
220
Kalorier fra fedt
80
% Daglig værdi
Total fed
9 g
14%
Mættet fedt
7g
36%
Transfedt
0g
Kolesterol
10 mg
3%
Natrium
95 mg
4%
Kalium
190 mg
5%
Samlet kulhydrat
29g
10%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
29g
Protein
4g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
15%
15%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 1/2 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Farvelæg din ferieverden som aldrig før med denne Rainbow Fudge opskrift! Fudge er hæfteklammerne til ferie hæfteklammer. Mørk og rig finder den sin plads på kageplader overalt på denne tid af året.Men vent! Denne fudge, denne strålende lyse og dristige Rainbow Fudge, vil ikke kun farve din ferie som et vanvittigt tilfælde af farveblyanter, det vil rocke dine julesokker og blæse sikringen på Rudolfs næse! Hvilket super vidunderligt valg at tage med til en feriefest. Vi har endda et let hack til at linere en brødform med folie på den rigtige måde! 1. Vend først brødformen på hovedet, og tryk folien rundt om hovedet. Fjern den støbte folie fra gryden. Placer den støbte folie inde i gryden. Voila! En perfekt foret brødpande! Mens hvid chokolade kan være finicky, fandt vi Baker's mærke fungerer rigtig godt. For at fjerne eventuelle bobler fra fudgen skal du blot trykke på panden på tælleren for at få den til at springe luftboblerne op. Sæt det fladt og fladt ned på tælleren et par gange. Luftbobler = huller i fudgen, og det ønsker vi ikke! Sæt det derefter i FRYSEREN i 15 minutter, eller indtil toppen ser ud til at være sat. Dette trin er super vigtigt, fordi det holder lagene adskilt. Du kan skære det i rektangelskiver, eller du kan skære det i de størrelser, du ønsker. For at lave rektangler skal du markere ca. 1 "intervaller i begge retninger. Ingen grund til at være perfekt Øj det bare op, eller brug en lineal, hvis du vil. Denne fudge er blødere end typisk fudge, så brug en skarp kniv. Hvis den bliver for blød til at skære let, skal du bare returnere den til køleskabet for at stramme op lidt mere. Nu , der er kun én ting tilbage at gøre - rydde op i det smukkeste køkkenrør nogensinde.

Se videoen: Quick White Chocolate Fudge (September 2020).