Usædvanlige opskrifter

Rainbow Cake Roll

Rainbow Cake Roll

En lys og farverig regnbue kagerulle fyldt med en pisket regnbue chip frostfyldning. MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

1

Betty Crocker ™ Super Moist ™ hvid kageblanding

1/2

teskefuld hver rød, orange, gul, grøn, blå og lilla Betty Crocker ™ madfarve

1

beholder Betty Crocker ™ Rig & cremet frostbue med regnbuechips

1 1/2

kopper frossen pisket topping, optøet

2

pakker (2,2 ounce hver) Betty Crocker ™ Candy Shop dekorerer regnbue chips, hvis det ønskes

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Foretag to 15x10x1-tommers pander med madpapir.

  • 2

    I stor skål skal du slå æg med en elektrisk mixer i høj hastighed, indtil den er tyk og citronfarvet, ca. 6 minutter. Tilsæt kagemix, creme fraiche, vand og olie. Pisk på lav hastighed i 30 sekunder, derefter på medium hastighed 1 minut.

  • 3

    Opdel dej i 6 små skåle, ca. 3/4 kop dej pr. Skål. Tilføj røde, orange, gule, grønne, blå og lilla gel-madfarver, en til hver skål; blande. Hæld hver farvet dej i en dekorationspose eller genlukkelig plastikpose til madopbevaring, og skær et hjørne af hver pose. For bedre kontrol med kagedej skal du sørge for at skære den lille åbning i enden af ​​hver genlukkelig pose.

  • 4

    Start med lilla dej, og pres forsigtigt en tynd diagonal linje med farvet dej på hver gryde; gentager med blå, grøn, gul, orange og rød for at skabe et regnbue-stribet mønster. Fortsæt, indtil alt dej er brugt, og pander er lige fyldt. Det er ok at lade små mellemrum være imellem farverne, da dejen udfyldes under bagningen.

  • 5

    Bages 8 til 10 minutter, eller indtil toppen springer tilbage, når du rører ved den. Drys melis over to rene køkkenhåndklæder. Fjern kager fra ovnen. Kør metalspatel rundt om kanterne på pander; tænd forsigtigt en til hvert køkkenhåndklæde. Skræl pergamentpapir væk. Rul straks kage og håndklæde op fra den smalle ende. Lad kagerne køle af i 30 minutter.

  • 6

    Bland frosting og pisket topping i medium skål. Bland Betty Crocker ™ Candy Shop, hvis det ønskes, dekorerede regnbuechips.

  • 7

    Rul forsigtigt kager ud; fordel halvdelen af ​​fyldet over hver kage. Rul kager op i træstammer; afkøles mindst 1 time før servering.

  • 8

    Skær i skiver til servering. Opbevares dækket i køleskab.

Ekspert tip

  • Når du tilføjer striber med kagedej, er det ok at lade små mellemrum være imellem farverne, da dejen udfyldes under bagning.
  • For bedre kontrol med kagedej skal du sørge for at skære den lille åbning i enden af ​​hver genlukkelig pose.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
320
Kalorier fra fedt
110
% Daglig værdi
Total fed
13g
20%
Mættet fedt
6g
28%
Transfedt
0g
Kolesterol
70 mg
24%
Natrium
280 mg
12%
Kalium
65 mg
2%
Samlet kulhydrat
48 g
16%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
33g
Protein
3g
A-vitamin
2%
2%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
6%
6%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Vil du have nogle lyse og farverige kager, der ser super seje ud på dit dessertbord, men som ikke tager hele dagen at skabe? Disse Rainbow Cake Rolls er hurtige og nemme at lave og vil virkelig tilføje en farvefarve til din begivenhed, hvad enten det er en fødselsdagsfest eller en anden særlig lejlighed. Åh, og de er også lette at servere! Bare skiv og tallerken, så vil alle dine festgæster nyde en festlig hvirvel med kage fyldt med frostbue. Hvad er mere farverigt end det?

Se videoen: BOLU GULUNG MINI RAINBOW - Rainbow Cake (September 2020).