Traditionelle opskrifter

Cajun svinekoteletter, røde bønner og risfoliepakninger

Cajun svinekoteletter, røde bønner og risfoliepakninger

Tag dine smagsløg til Louisiana med denne vanvittige nemme alt-i-en-folie-aftensmad. Cajun-inspirerede smag (og nul oprydning!) Gør dette måltid svært at slå.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

1

dåse (14,5 oz) Muir Glen ™ organiske ildbrændte tomater i tern, udrænet

3/4

kop Progresso ™ reduceret natriumkylling bouillon (fra 32-oz karton)

2

teskefulde Cajun-krydderier

1

kop ubehandlede øjeblikkelig hvid ris

1

dåse (19 oz) Progresso ™ røde nyrebønner, drænet, skyllet

1

mellemgrøn paprika, terninger (1 kop)

6

grønne løg, tyndt skåret, hvide og grønne adskilt

4

udbenede svinekoteletter (5 til 7 ounce hver)

2

spiseskefulde smør, smeltet

Skjul billeder

  • 1

    Varm gas eller kulgrill. Skær 4 (18x12-tommer) ark kraftig folie. Spray med madlavningsspray.

  • 2

    Bland tomater, kylling bouillon, 1/2 tsk Cajun krydderier og den varme sauce i en stor skål. Tilsæt instant ris; omrør og lad stå i ca. 8 minutter, eller indtil det meste af væske er absorberet. Rør bønner, paprika og grønne løghvider ind.

  • 3

    I mellemtiden pels svinekoteletter med smeltet smør. Gnid de resterende 1 1/2 teskefulde Cajun-krydderier ind. Anbring svinekoteletter i midten af ​​hvert ark folie. Fordel jævnt, ske ris og grøntsagsblanding omkring hver svinekotelette. Del eventuel resterende gennemblødningsvæske over toppen af ​​svinekoteletter.

  • 4

    Bring 2 sider af folien op, så kanterne mødes. Forsegl kanterne, hvilket gør stramme 1/2-tommers foldning; fold igen, hvilket giver plads til varmecirkulation og ekspansion. Fold andre sider for at forsegle.

  • 5

    Placer pakker på grillen over medium varme. Cover grill; kog 10 minutter. Drej pakker 1/2 omgang; kog 7 til 10 minutter længere, eller indtil svinekød ikke længere er lyserød, og kødtermometer, der er indsat i midten, læser mindst 145 ° F. Fjern pakker fra grillen; skære store X over toppen af ​​hver pakke. Fold forsigtigt folien tilbage og pynt med grønne løggrøntsager.

  • 6

    For at lave i ovnen skal du placere pakker på kikspladen. Bages ved 375 ° F 30 til 35 minutter, eller indtil svinekød ikke længere er lyserødt og kødtermometer, der er indsat i midten, læser mindst 145 ° F. Pynt med grønne løggrøntsager.

Ekspert tip

  • Brug for mere varme? Server med ekstra varm sauce.
  • Fjern de store stykker fedt fra svinekoteletterne for at få det bedste resultat.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
520
Kalorier fra fedt
150
% Daglig værdi
Total fed
17g
26%
Mættet fedt
7g
37%
Transfedt
0g
Kolesterol
105 mg
34%
Natrium
990 mg
41%
Kalium
520 mg
15%
Samlet kulhydrat
49 g
16%
Kostfibre
8g
34%
Sukker
6g
Protein
42 g
A-vitamin
20%
20%
C-vitamin
30%
30%
Calcium
10%
10%
Jern
30%
30%
Udvekslinger:

3 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 4 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: KOTELETTER PREROLL15 (September 2020).