De bedste opskrifter

Crispy Baged Chicken Sandwich med Dill Pickle Slaw

Crispy Baged Chicken Sandwich med Dill Pickle Slaw

En perfekt sprød kyllingesandwich uden at bruge en frituregryde!MERE +MINDRE-

Opdateret 4. oktober 2017

Lav med

Progresso brødkrummer

Kyllinge sandwich

2

mellemstore kyllingebryst, halveret i længderetningen

1

kop Progresso ™ Brødkrummer Almindelig

1

spiseskefuld usaltet smør

1/2

teskefuld hvidløgspulver

Dild Pickle Slaw

2

store dild pickles, revet

3

spiseskefulde dild pickle juice

1

spiseskefuld Dijon sennep

1

spiseskefuld æblecidereddike

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 375 ° F. I en lille stegepande tilsættes smør over svag varme. Når det er smeltet, tilsæt brødkrummer, chilipulver, hvidløgspulver og en knivspids salt og peber. Rør brødkrummerne for at fordele smøret og kog brødkrummerne i 3-4 minutter, omrør regelmæssigt, indtil de er brunede og sprøde. Fjern fra varmen.

  • 2

    Skær kyllingebryst i længderetningen, så du har fire tynde stykker. Tilsæt mel på en tallerken med en stor knivspids salt og peber. Pisk æg i en separat skål.

  • 3

    Dyp kylling i melblanding, derefter i æg, derefter til sidst i de sprøde brødkrummer. Kyllingen skal være fuldstændigt overtrukket med brødkrummer. Placer overtrukne kyllingestykker på et bageplade foret med pergamentpapir.

  • 4

    Bag kyllingestykker ved 375 ° F i 20-25 minutter, vend den en gang halvvejs, indtil de er kogte igennem. Kyllingens indvendige temperatur skal nå 170 ° F. Test kyllingen inden servering, da tilberedningstiden kan variere afhængigt af tykkelsen.

  • 5

    Sådan laver du Dill Pickle Slaw: I en stor skål omrøres mayonnaise, dild pickle juice, sennep, æblecidereddike, varm sauce og en knivspids salt og peber. Rist gulerødder og sylteagurk ved hjælp af en rivejern. Rør kål, gulerødder og syltede agurker i mayonnaiseblandingen. Rør godt for at kombinere og krydre med salt og peber. Opbevares i køleskab, overdækket, i op til 4 dage.

  • 6

    Server bagte sprøde kyllingestykker på ristede ruller med store skefulde slaw.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
750
Kalorier fra fedt
290
% Daglig værdi
Total fed
32g
49%
Mættet fedt
7g
34%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
115 mg
39%
Natrium
2120 mg
88%
Kalium
590 mg
17%
Samlet kulhydrat
80 g
27%
Kostfibre
6g
26%
Sukker
10 g
Protein
35g
A-vitamin
100%
100%
C-vitamin
25%
25%
Calcium
25%
25%
Jern
35%
35%
Udvekslinger:

5 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 2 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvad hvis jeg fortalte dig, at du kan lave lækre sprøde kyllingesandwicher derhjemme, men vigtigere er, at du ikke har brug for en frituregryde? Tricket til disse bagte kyllingesandwicher ligger alt sammen i brødkrummerne. I stedet for bare at belægge kyllingen med brødkrummer skal du brune brødkrummerne med lidt smør og krydderier i en lille stegepande først. Ved at koge brødkrummerne med lidt smør over svag varme, krydres de perfekt og bliver sprøde. Så når du føjer dem til kyllingen senere, bliver det magisk. Jeg kan godt lide at starte med Progresso® almindelige brødkrummer og derefter tilføje noget chilipulver, hvidløgspulver og salt og peber! Okay. Lad os tale SLAW. Disse sandwich har brug for en topper, og en god pickle slaw er perfekt. Jeg kan godt lide at røre lidt syltet juice i mayo / sennep / eddike dressing for at smage lidt på syltede agurker. Så vil jeg også gerne tilføje noget ægte revet sylteagurk! Den færdige syltede slaw er god på sandwichen, men også god som en sideskål. Sandwich et stykke sprød kylling mellem en ristet bolle og bunke på slaw. Sådan en god sandwich!

Se videoen: CRISPY FRIED CHICKEN Sandwich with Sweet Jalapeño Coleslaw. Perfect Summer Fried Chicken Recipe (September 2020).