Nye opskrifter

Chipas - argentinsk ostebrød

Chipas - argentinsk ostebrød

1 1/4

kopper revet parmesanost

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 375 ° F.

  • 2

    Kombiner kassava mel, bagepulver og salt, bland godt.

  • 3

    Bland ostene og smørret ind. Tilsæt æggene og bland dem, indtil dejen er dannet.

  • 4

    Tilsæt 8 teskefulde mælk og bland godt. Dejen skal være kompakt og let fugtig; hvis det er nødvendigt, tilføj en eller to teskefulde mælk.

  • 5

    Dann kugler på 1,5 tommer og læg dem på en smurt bageplade, og efterlad et par centimeter mellem dem.

  • 6

    Bages i 15-16 minutter, eller indtil chipaserne er let brunede.

Ekspert tip

  • For at spare tid skal du købe revet parmesanost.
  • Brug en halv parmesan og en halv Manchego-ost ​​for at få en stærkere smag.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Chipas er grundlæggende bagte osteboller og er meget populære i Argentina. Disse boller er lavet med kassava (tapioca) mel. Dette mel, også kendt som maniok eller tapiocastivelse, er meget let, kan findes i helsekostforretninger eller spanske markeder. Traditionelle chips fremstilles kun med ost, men forskellige sorter kan have skinke eller andet koldt kød i fyldet. Du kan bruge parmesanost i sig selv eller en kombination af hårde og halvharde oste, såsom Manchego, schweiziske eller forskellige latinamerikanske oste. Uanset hvad du bruger, får du en udsøgt lille bolle.

Se videoen: RECEITA- CHIPAS ARGENTINA + REAÇÕES (Oktober 2020).