De bedste opskrifter

Gulerodskage dump kage

Gulerodskage dump kage

Dette lækre twist på gulerodskage er lige så let som de kommer, og det hele starter med et geni kagemix-hack. Den hurtige flødeostglasur giver det seriøs hjemmelavet cred.MERE +MINDRE-

1

kasse (4 portioner) vanilje instant budding og tærtefyldningsblanding

1

æske Betty Crocker ™ Super Moist ™ gul kagemix

2

teskefulde kanel

1

pakke (8 oz) flødeost, blødgjort

1/2

kop ristede hakkede pekannødder

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt bunden og siderne af en 13x9-tommer pande med madlavningsspray.

  • 2

    I en stor skål skal du slå tør buddingblanding og mælk med piskeris i 2 minutter. Omrør kagemix, gulerødder, kanel, nelliker og muskatnød. Spred dej jævnt i gryden.

  • 3

    Bages 30 til 35 minutter, eller indtil tandstikkeren er indsat i midten af ​​kagen. Afkøles helt i gryden, ca. 1 time.

  • 4

    I en stor skål skal du slå flødeost og blødgjort smør med en elektrisk blandebatteri på mellemhastighed 1 til 2 minutter og skrabe skålen lejlighedsvis, indtil den er glat og cremet. Pisk vanilje og pulveriseret sukker, indtil det er kombineret.

  • 5

    Spred frosting jævnt over toppen af ​​afkølet kage. Drys top med pekannødder.

Ekspert tip

  • Opbevar rester dækket i køleskab.
  • Byt hjemmelavet flødeostglasur mod Betty Crocker ™ Rich & Creamy ™ flødeostglasur, hvis det ønskes.
  • For at skåle pekannødder, drys i en ikke-smurt tunge stegepande. Kog over medium varme 5 til 7 minutter, omrør ofte indtil pekannødder begynder at brune, og omrør derefter konstant indtil lysebrun.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
320
Kalorier fra fedt
120
% Daglig værdi
Total fed
13g
20%
Mættet fedt
7g
34%
Transfedt
0g
Kolesterol
30 mg
10%
Natrium
360 mg
15%
Kalium
115 mg
3%
Samlet kulhydrat
48 g
16%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
36g
Protein
2g
A-vitamin
50%
50%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
10%
10%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 2 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Disse imponerende skyhøje gulerodskager med lag på lag med flødeostfrostning er utvivlsomt smukke, men du kan lige så godt rydde en hel weekend for den tid det tager at forberede en. Mens vi alle handler om smukke kager, skal du springe balladen og piske denne gulerodskage i dump-stil, hvis det er den gulerodskagesmag. Alle komponenterne i din smarte gulerodskage er her: formalet kanel, nelliker og muskatnød leverer det krydderi og varme, vi elsker, og en fugtig kage er stort set uundgåelig i betragtning af den vanilje buddingblanding, der er føjet til kageblandingen. Og naturligvis er gulerodskage ikke gulerodskage uden den frodige cremede osteglas, så vi sørgede for at medtage en hjemmelavet opskrift på det. Du vil ikke tro, hvor let det er at lave din egen flødeostglasur eller anden frosting til en kage.

Se videoen: Banankage med chokoladeganache. Cute Carbs (September 2020).