De bedste opskrifter

Indisk krydderi til laks

Indisk krydderi til laks

  • Forbered 5 min
  • I alt25 min
  • Portioner 4

En let hjemmelavet krydderiblanding supplerer perfekt laks.MERE +MINDRE-

ByGood Life spiser

Opdateret 1. januar 2017

Ingredienser

1 1/2

teskefuld garam masala

3/4

teskefuld ingefær

1/4

teskefuld gul karrypulver

1/4

teskefuld friskmalet sort peber

4

vilde Alaskan Sockeye laksefileter, 6-7 oz. hver

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Kombiner garam masala gennem kardemomme i en lille skål. Kan forberedes på forhånd og opbevares i flere uger i en lufttæt beholder.

  • 3

    Foretag det nederste lag af din slagtekylling med folie. Sæt den øverste sektion på igen og smør med olivenolie.

  • 4

    Gnid begge sider af hver laksefilet med krydderiblanding. Placer oven på slagtekyllingen. Kog i 14-17 minutter, vend fileterne halvvejs igennem, eller indtil den ønskede doneness er opnået.

  • 5

    Drys toppe med olivenolie.

Ekspert tip

  • Frisk kogt basmatiris med en side af mango, rød paprika og frisk koriander.
  • En af de store ting ved at prøve nye fødevarer og smag. Du finder ofte en smag, der ikke er noget, du nogensinde har haft, og du elsker det.

Ernæringsoplysninger

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
247.6
% Daglig værdi
Total fed
8,6 g
13%
Mættet fedt
2,1 g
10%
Kolesterol
92,1 mg
31%
Natrium
368,9 mg
15%
Kalium
692,5 mg
20%
Samlet kulhydrat
1,3 g
0%
Kostfibre
0,5 g
2%
Sukker
0,1 g
Protein
41,8 g
% Daglig værdi*:
C-vitamin
1%
1%
Calcium
2.60%
3%
Jern
6.40%
6%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • En af de store ting ved at prøve nye fødevarer og smag. Du finder ofte en smag, der ikke er noget, du nogensinde har haft, og du elsker det.

Se videoen: Jagar fisk i djungeln - Indien VLOGG (September 2020).