Usædvanlige opskrifter

One-Pot Bacon Cheddar Penne

One-Pot Bacon Cheddar Penne

Med sprød bacon, søde ærter og penne i en osteagtig tomatsauce, der ikke kan slå, er denne smagfulde middagsmad med en gryde total komfortmad.MERE +MINDRE-

Opdateret 3. marts 2017

8

oz ubehandlet bacon, hakket

12

oz ubehandlet penne pasta

1

dåse (14,5 oz) Muir Glen ™ Organiske ternede tomater

3

kopper cheddarost, opdelt

1

kop Cascadian Farm ™ Organiske frosne søde ærter

Skjul billeder

  • 1

    Kog bacon i en hollandsk ovn ved medium svag varme, omrør regelmæssigt, indtil bacon er sprød, ca. 8 minutter. Fjern bacon fra gryden, og dræn fedtet, efterlad 2 spsk i gryden.

  • 2

    Tilsæt løg og hvidløg til gryden og kog i 2-3 minutter, indtil det er blødt. Tilsæt pasta, tomater i tern, vand og 2 kopper ost.

  • 3

    Rør sammen og lad dem simre over høj varme. Når det er simret, skal du reducere varmen til lav. Dæk og kog i 6 minutter.

  • 4

    Fjern dækslet og rør om. Hvis gryden virker meget tør, skal du tilføje 1 kop vand mere. Dæk pasta og kog i yderligere 4 minutter.

  • 5

    Test pasta for at sikre, at den er færdig, og krydre med salt og peber. (Det er okay, hvis der stadig er noget væske i gryden på dette tidspunkt.) Tilsæt ærter, kogt bacon og resterende 1 kop ost i gryden.

  • 6

    Fjern fra varmen, dæk til, og lad den sidde 3-4 minutter. Pynt med friske forårsløg og server straks.

Ekspert tip

  • Du er velkommen til at erstatte andre oste, men hold dig til oste, der smelter godt - Monterey Jack, gouda eller gruyere ville være rart.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
840
Kalorier fra fedt
330
% Daglig værdi
Total fed
37g
56%
Mættet fedt
19 g
94%
Transfedt
1 g
Kolesterol
100 mg
34%
Natrium
970 mg
41%
Kalium
360 mg
10%
Samlet kulhydrat
85 g
28%
Kostfibre
7g
28%
Sukker
7g
Protein
42 g
A-vitamin
30%
30%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
60%
60%
Jern
25%
25%
Udvekslinger:

5 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 3 1/2 højt fedtkød; 1 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

5 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Tjekliste for komfortmad: Bacon? Kontrollere. Ost? Kontrollere. Pasta? Tjek. Det opsummerer stort set denne lækre gryde med penne. Inden foråret kommer, skal du holde dig varm med denne store gryde med opvarmning af pasta. Den gode nyhed? Du kan lave det hele i en gryde, så der er virkelig meget lidt efter middagsoprydning! Ingredienslisten i denne pasta er overraskende kort, men hver ingrediens giver stor smag - startende med bacon. Nøglen er at koge baconet først og sprede det op i gryden, men derefter fjerne det, så det ikke bliver blødt, mens pastaen koger. Du bruger også lidt af baconfedt til at tilberede dine andre ingredienser. Der er en ingrediens, der kan se ud som en eftertanke, men som faktisk er så vigtig, og det er de frosne søde ærter. De tilføjer disse små lommer med sødme og popper i lys farve til pastaen og liver den virkelig op. Spring ikke over dem! En, du har alt i din gryde (undtagen ærterne - de går ind i slutningen) bringer alt til en simmer. De tre kopper vand plus vandet i tomaterne skal være nok væske til at koge penne, men du vil tjekke det omkring halvvejs for at sikre, at det ikke klæber, og at du har nok væske til at afslutte madlavningen. mig, du vil få venner (eller yderligere sikre din families beundring) hvis du laver denne hurtige opskrift til middag!

Se videoen: Easy One Pot Mac n Cheese. SAM THE COOKING GUY (September 2020).