Traditionelle opskrifter

One-Pot kylling Lo Mein

One-Pot kylling Lo Mein

Lige da du troede, at kylling lo mein ikke kunne blive bedre, gik vi og fandt ud af en måde at gøre det lettere ved kun at bruge en gryde. Nu er der stort set ingen undskyldning for ikke at gøre det derhjemme, når stemningen rammer.MERE +MINDRE-

1

pakke (20 oz) udbenet kinnelår uden skind, skåret i terninger på 1 tomme

8

oz. hvide svampe, tyndt skåret

6

grønne løg, tyndt skåret på bias, hvide og grønne adskilt

1

karton (32 oz) Progresso ™ reduceret natriumkylling bouillon

1

kop groft strimlet gulerødder

1

kop strimlet rødkål

8

oz ubehandlet spaghetti (fra 16 oz pakke), opdelt i halvdelen

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm 2 spiseskefulde olie i middelhøj varme i 5-kvarts hollandsk ovn. Tilsæt kylling og salt; kog 5 til 7 minutter uden at bevæge sig, indtil den er brunet på første side. Røre; kog 2 til 4 minutter længere, omrør ofte, indtil kyllingen ikke længere er lyserød i midten. Brug skåret ske til at overføre til medium skål; sæt til side.

  • 2

    Tilsæt resterende 2 spsk olie til stegepanden, rør derefter svampe og grønne løghvider ind. Kog over medium høj varme 5 til 7 minutter, omrør ofte, indtil den er blødgjort. Omrør bouillon, gulerødder, kål, østerssauce, sojasovs og ingefær. Varm til kogning ved høj varme. Rør kylling og spaghetti ind; vende tilbage til kogning, reducer derefter varmen og lad det simre udækket 14 til 16 minutter, omrør ofte, indtil spaghetti er kogt igennem og sauce er fortykket.

  • 3

    Top med grønne løggrøntsager.

Ekspert tip

  • For at opnå de bedste resultater skal du klappe kylling tør, inden du tilsætter den til varm olie.
  • Kort tid? Brug købte preshredede gulerødder og rødkål.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
410
Kalorier fra fedt
130
% Daglig værdi
Total fed
15g
23%
Mættet fedt
3g
15%
Transfedt
0g
Kolesterol
90 mg
30%
Natrium
1120 mg
47%
Kalium
490 mg
14%
Samlet kulhydrat
40 g
13%
Kostfibre
3g
14%
Sukker
5g
Protein
29g
A-vitamin
70%
70%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
4%
4%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 3 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: One-Pot Chicken Fajita Pasta (Oktober 2020).