
Lige da du troede, at kylling lo mein ikke kunne blive bedre, gik vi og fandt ud af en måde at gøre det lettere ved kun at bruge en gryde. Nu er der stort set ingen undskyldning for ikke at gøre det derhjemme, når stemningen rammer.MERE +MINDRE-
1
pakke (20 oz) udbenet kinnelår uden skind, skåret i terninger på 1 tomme
8
oz. hvide svampe, tyndt skåret
6
grønne løg, tyndt skåret på bias, hvide og grønne adskilt
1
karton (32 oz) Progresso ™ reduceret natriumkylling bouillon
1
kop groft strimlet gulerødder
1
kop strimlet rødkål
8
oz ubehandlet spaghetti (fra 16 oz pakke), opdelt i halvdelen
Skjul billeder
1
Opvarm 2 spiseskefulde olie i middelhøj varme i 5-kvarts hollandsk ovn. Tilsæt kylling og salt; kog 5 til 7 minutter uden at bevæge sig, indtil den er brunet på første side. Røre; kog 2 til 4 minutter længere, omrør ofte, indtil kyllingen ikke længere er lyserød i midten. Brug skåret ske til at overføre til medium skål; sæt til side.
2
Tilsæt resterende 2 spsk olie til stegepanden, rør derefter svampe og grønne løghvider ind. Kog over medium høj varme 5 til 7 minutter, omrør ofte, indtil den er blødgjort. Omrør bouillon, gulerødder, kål, østerssauce, sojasovs og ingefær. Varm til kogning ved høj varme. Rør kylling og spaghetti ind; vende tilbage til kogning, reducer derefter varmen og lad det simre udækket 14 til 16 minutter, omrør ofte, indtil spaghetti er kogt igennem og sauce er fortykket.
3
Top med grønne løggrøntsager.
Ekspert tip
- For at opnå de bedste resultater skal du klappe kylling tør, inden du tilsætter den til varm olie.
- Kort tid? Brug købte preshredede gulerødder og rødkål.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 410
- Kalorier fra fedt
- 130
% Daglig værdi
- Total fed
- 15g
- 23%
- Mættet fedt
- 3g
- 15%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 90 mg
- 30%
- Natrium
- 1120 mg
- 47%
- Kalium
- 490 mg
- 14%
- Samlet kulhydrat
- 40 g
- 13%
- Kostfibre
- 3g
- 14%
- Sukker
- 5g
- Protein
- 29g
- A-vitamin
- 70%
- 70%
- C-vitamin
- 10%
- 10%
- Calcium
- 4%
- 4%
- Jern
- 15%
- 15%
Udvekslinger:
2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 3 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;
Valg af kulhydrat
2 1/2
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.