Seneste opskrifter

Oksekød Taco Tortilla Suppe

Oksekød Taco Tortilla Suppe

Denne enkle tortillasuppe er fyldt med hakket oksekød og masser af grøntsager.MERE +MINDRE-

1

pakke (1 oz) Old El Paso ™ taco krydderiblanding

1

dåse (15 oz) Muir Glen ™ Organiske ternede tomater Fire Brændt

1

dåse (15 oz) majs, drænet

1

dåse (7 oz) Gamle El Paso ™ hakkede grønne chili

1

kop skyllet og renset dåse sorte bønner

1

karton (32 oz) Progresso ™ kylling bouillon

1/2

kop smuldret tortillachips

1

kop revet cheddarost

Skjul billeder

  • 1

    I en stor suppegryde eller hollandsk ovn over medium varme skal du male oksekødet og bryde kødet op, når det koger. Tilsæt løg og hvidløg. Fortsæt med at lave mad, indtil oksekød er kogt igennem og ikke længere lyserødt.

  • 2

    Tøm væske fra gryden. Tilsæt taco krydderier, tomater, majs, chili, bønner, koriander og kylling bouillon til gryden og rør for at kombinere.

  • 3

    Lad det simre over medium varme i 30 minutter, omrør lejlighedsvis. Server toppet med smuldret tortillachips og revet ost.

Ekspert tip

  • Rømme og avocado er også gode påfyldninger!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
280
Kalorier fra fedt
110
% Daglig værdi
Total fed
13g
19%
Mættet fedt
5g
27%
Transfedt
0g
Kolesterol
50 mg
16%
Natrium
1050 mg
44%
Kalium
280 mg
8%
Samlet kulhydrat
23g
8%
Kostfibre
4g
15%
Sukker
4g
Protein
17g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
15%
15%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Det er endelig suppesæson! Skift ting med en taco-inspireret tortillasuppe i stedet for den mere traditionelle kyllingversion. Det er sweatervejr, gutter! Og du ved hvad det ellers betyder, ikke? Suppesæsonen er her! Jeg mener, ja, jeg kunne spise suppe hele året rundt, men lad os være rigtige. Det smager bestemt bedst på en kølig aften. Jeg troede, det ville være sjovt at gå syd for grænsen med lidt tortillasuppe. Denne gang ændrede jeg tingene op og lavede det til en tortillasuppe med hakket oksekød i stedet for den mere traditionelle kyllingversion. Du får brug for hakket oksekød, løg, tomater i tern, koriander, hvidløg, kylling bouillon, majs, grønne chili, sort bønner og noget tacokrydderi. Server disse skåle af godhed toppet med lidt crunched tortilla chips og noget strimlet ost!

Se videoen: Grilling. Basics with Babish (September 2020).