Usædvanlige opskrifter

Whiskysmør svinekoteletter med majs

Whiskysmør svinekoteletter med majs

Sødt, surt, buttery og lyst - disse stegepande svinekoteletter får en velsmagende, frisk middag på bordet på ingen tid.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

4

udbenede svinekoteletter (2 lb)

1/4

tsk malet sort peber

1

kop tyndt skåret sød løg

1

kop frisk eller frossen (optøet) hel kerne sød majs

1

spiseskefuld citronsaft

1/4

kop strimlet frisk basilikumblade

Skjul billeder

  • 1

    Gnid svinekoteletter med salt og peber. I 12-tommer nonstick stegepande smeltes 2 spiseskefulde smør over medium høj varme. Tilsæt svinekød; kog 6 til 7 minutter eller indtil brunet på første side. Drej svinekød; reducer varmen til medium, og fortsæt med at koge 4 til 5 minutter længere, eller indtil svinekød ikke længere er lyserød i midten (mindst 145 ° F). Overførsel til plade; dæk med folie for at holde varmen.

  • 2

    I samme stegepande smeltes resterende 1 spsk smør over medium høj varme. Tilsæt løg og majs; kog 3 til 4 minutter, eller indtil løg blødgør og begynder at blive brun.

  • 3

    Fjern fra varmen; tilsæt whisky, og vend tilbage til varmen. Kog 1 til 2 minutter over medium høj varme, indtil whisky fordamper. Rør citronsaft i.

  • 4

    Hæld majsblanding over svinekød. Drys med basilikum.

Ekspert tip

  • Vi testede denne opskrift med bourbon, men irsk whisky ville også være lækker.
  • Du er velkommen til at sub forskellige typer svinekoteletter i denne opskrift. Bare sørg for at justere tilberedningstiden i overensstemmelse hermed afhængigt af tykkelse, så svinekød når en indre temperatur på 145 ° F.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
360
Kalorier fra fedt
180
% Daglig værdi
Total fed
20 g
31%
Mættet fedt
9 g
47%
Transfedt
0g
Kolesterol
110 mg
37%
Natrium
710 mg
30%
Kalium
520 mg
15%
Samlet kulhydrat
10 g
3%
Kostfibre
1 g
5%
Sukker
3g
Protein
32g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
2%
2%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 1/2 grøntsag; 4 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Traeger opskrift: Glaseret hamburgerryg (September 2020).