Traditionelle opskrifter

Banan-jordnøddesmør Chia Seed Muffins

Banan-jordnøddesmør Chia Seed Muffins

Lavet med bananer, jordnøddesmør og chiafrø, pakker disse muffins mange sunde elementer i en morgenmadspand. MERE +MINDRE-

1/2

kop Guldmedalje ™ ubleget alsidig mel

1/2

kop Guldmedalje ™ fuldkornsmel

3/4

kop jorden Nature Valley ™ jordnøddesmør crunchy granola barer (ca. 3 pakker)

1/3

kop pakket letbrunt sukker

1

spiseskefuld bagepulver

1/2

kop cremet jordnøddesmør

1

moden stor banan, moset

2

spiseskefuld olie

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Foretag en 12-kop muffinsform med papirbagekopper.

  • 2

    I en stor skål piskes mel, formalet granola-stænger, brunt sukker og bagepulver sammen.

  • 3

    I en anden mellemstor skål piskes mælk, jordnøddesmør, moset banan, æg, vegetabilsk olie og vanille sammen indtil glat.

  • 4

    Tilsæt våde ingredienser og chiafrø til tørre ingredienser. Rør, indtil det bare er kombineret.

  • 5

    Del dej mellem papirbagekopper. Bag muffins, indtil et tandstikker, der er indsat i midten, kommer rent ud, ca. 20-25 minutter. Fjern fra ovnen. Fjern muffins fra muffinsform og afkøles på et kølerist.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
230
Kalorier fra fedt
100
% Daglig værdi
Total fed
11g
17%
Mættet fedt
2g
11%
Transfedt
0g
Kolesterol
15 mg
6%
Natrium
230 mg
10%
Kalium
170 mg
5%
Samlet kulhydrat
27g
9%
Kostfibre
2g
9%
Sukker
12g
Protein
6g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
10%
10%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Løft din hånd, hvis du nogensinde har prøvet kefir, saflorolie, chiafrø eller teff! Løft din hånd, hvis du nogensinde har hørt om kefir, saflorolie, chiafrø eller teff! Løft nu hånden, hvis du ved, hvad du skal lave med kefir, saflorolie, chiafrø eller teff! Hvis der er crickets i baggrunden, bebrejder jeg dig ikke. Indtil jeg skrev dette indlæg, havde jeg aldrig prøvet nogen af ​​disse ingredienser før - endsige vidste, hvad de skulle lave med dem, eller hvordan de smagte. Den gode nyhed er, at de alle smager godt og er overraskende alsidige - den dårlige nyhed er. .. Nå, der er ikke nogen. Alt er godt. Især fordi hvis du holder fast med mig, når vi snakker alt om disse nye smarte madtendenser, får du en opskrift på banan-jordnøddesmør Chia Seed Muffins, der smager FANTASTISK. Lad os tale om mad, baby! Først op, det dejlige korn kaldes teff. Teff mel er kornet, der er virkelig finmalet, så du kan bruge det som mel. Du kan finde begge versioner i de fleste købmandsforretninger, men bestemt i specialbutikker. Hvorfor er det så populært? Fordi det indeholder en seriøs ernæring - calcium, fiber og protein kan alle findes i det, der er kendt som det mindste korn i verden. Du kan tilberede det lette, nøddeagtige fuldkorn, som du ville have havregryn, eller du kan gøre det til polenta, tilføje det til kødfrie burgere eller bruge melversionen i dine foretrukne bagværk. Bonusfakta: det er glutenfrit! Dernæst har vi kefir. Vil ikke lyve - første gang jeg prøvede tingene, var det ingen picnic. Det er en slags krydsning mellem tangy yoghurt og mælk, så min hjerne var forvirret over tekstur og smag og vidste ikke, hvad jeg skulle lave af den.
  • Men nu hvor jeg ved, at det skaber en dræber-smoothie eller parfait, ved jeg ikke, om jeg nogensinde vil være i stand til at dele med det. Plus, ernæringen er ikke af denne verden - hej, probiotika og protein! Du kan også bruge den i stedet for yoghurt, creme fraiche og kærnemælk i dine yndlingsdyp og bagværk, men når du først har sat den i ovnen, bliver de fleste næringsstoffer zappet ud. Dog stadig velsmagende. På saflorolie! Dette var den mest kendte trendy ingrediens for mig, men jeg havde faktisk aldrig prøvet det før. Jeg havde ingen idé om, hvad jeg manglede - ikke kun er det lettere og bedre for dig end mange andre olier, men det smager virkelig, virkelig latterligt godt. Folk elsker det på grund af dets høje røgpunkt, hvilket gør det ideelt til friturestegning. Der er også to typer saflorolie: den ene med enumættede fedtstoffer og den anden med flerumættede fedtstoffer. Vær opmærksom på, hvilken du køber, for mens den med enumættede fedtstoffer er ideel til madlavning med varme, bliver den anden harsk, når den opvarmes og er kun bedst til salatdressinger. Lad os endelig diskutere ch-ch-ch-chia frø! Disse små fyre er super trendy, super nærende og super smagfulde, hvorfor folk betragter dem som en superfood. Der er en stor mængde fiber i hvert frø, og de er lidt magiske - hvis du blander dem sammen med vand, laver de en chia gel, som kan bruges i stedet for æg i bagværk eller i drinks og smoothies. kan også drysse tingene oven på din morgenmadsblanding for ekstra oomph lige før eller efter en træning. Orrrrr ... du kan smide en håndfuld i disse lækre banan jordnøddesmør muffins. Disse banan-jordnøddesmør Chia Seed Muffins er den bedste morgenmad nogensinde. Du vil være fuld i timevis. Så der har du det, folkens! Fire funky, smarte madtendenser, som du kan prøve!
  • Få mest ud af dine morgener med disse muffinopskrifter.

Se videoen: Naturally Sweet Apple Banana Muffins with Flax u0026 Chia Seed (September 2020).