Nye opskrifter

Cremet røræg i fransk stil

Cremet røræg i fransk stil

Franskmændene ved, hvordan man laver mad, og de ved bestemt, hvordan man laver de cremede, smagfulde røræg!MERE +MINDRE-

4

friske, klasse A, store æg

2

teskefulde mælk (2% eller hel)

Skjul billeder

  • 1

    I en lille skål kombineres æg, mælk og salt og peber. Pisk til lys.

  • 2

    Varm en mellemstor non-stick stegepande over medium varme. Tilsæt æg. Lad koge i 2 minutter. Brug et blødt spatel, og bring det kogte æg op i bunden, og rør forsigtigt æggene, når de koger. Fortsæt indtil æg er blødkogte, men ikke helt færdige.

  • 3

    Fjern gryden fra varmen og tilsæt fløde over æggene. Ved hjælp af en blød spatel skal du fortsætte med at kryptere æggene i den varme gryde, indtil de er bløde. Server straks.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
180
Kalorier fra fedt
120
% Daglig værdi
Total fed
13g
21%
Mættet fedt
5g
25%
Transfedt
0g
Kolesterol
385 mg
128%
Natrium
130 mg
5%
Kalium
140 mg
4%
Samlet kulhydrat
2g
1%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
2g
Protein
13g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
6%
6%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Lav dine røræg en helt ny cremet og lækker måde! Da jeg besøgte Paris for et par måneder siden, forventede jeg at være over månen om Eiffeltårnet, Louvre, Triumfbuen og Champs-Élysées. Og selvfølgelig skuffede disse ting ikke. Jeg forventede endda at blive forelsket i det berømte køkken, hvoraf nogle har prøvet at lave mig af min yndlings Julia Child-klassiker, Mastering the Art of French Cooking. Hvad jeg ikke forventede skulle blæses væk af ... røræg. Hver morgen havde vi disse æg i hotellets restaurant lige rundt om hjørnet fra Triumfbuen. Og på den sidste dag bad jeg om at tale med kokken. Gennem den engelsktalende server fortalte han mig, at det er sådan, han laver disse bløde og uimodståeligt cremede æg. Og min morgenmad bliver aldrig den samme. Aldrig nogensinde, alt hvad du behøver er nogle dejlige friske æg, mælk, fløde, salt og peber. Det vigtige her er cremen. Ingen erstatninger! Overvej dig selv oplyst. Fra nu af vil det være meget svært at spise gummiagtige, tørre røræg!

Se videoen: Chili cheese egg inspireret af McDonalds - Opskrift #102 (September 2020).