Usædvanlige opskrifter

Ahornglaseret andebryst

Ahornglaseret andebryst

And behøver ikke være skræmmende. Sådan tilberedes du rigtigt. Andebrysterne får et faldsmag-boost med en let krydret ahornsirupglasur.MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

1/2

teskefuld cayennepeber

Skjul billeder

  • 1

    Brug en skarp kniv til at afskære ekstra hud omkring andebrystene. Huden skal bare dække kødet og slet ikke overhænge. Skær også et par spalter i huden med din kniv, og pas på ikke at skære i kødet.

  • 2

    Krydder andebrystene med salt og peber, og læg dem med skinnesiden ned i en tør, kold, stor stegepande.

  • 3

    Anbring stegepanden over medium høj varme og kog i ca. 5 minutter. At starte brysterne i en kold gryde hjælper fedtet med at smelte ud af huden.

  • 4

    Efter fem minutter skal huden begynde at blive brun, og fedtet skal smelte godt ud. Hvis det ikke brunes, skal du skrue op for varmen lidt.

  • 5

    Hvis huden er brunet, skal du vende brysterne, så de sår på undersiden. Kog i ca. 2 minutter, vend derefter tilbage til hudens side.

  • 6

    Tilsæt bryster til en ovn på 400 ° F og bages i 4 minutter med huden nedad. Hvis din gryde er ovnfast, kan du flytte den lige til ovnen, ellers overfør dine andebryster til en ovnfast fad.

  • 7

    Fjern brysterne fra ovnen, vend dem (hudens side opad nu), og bast dem med ahornglasur. Vend tilbage til ovnen i yderligere 4 minutter.

  • 8

    Fjern fra ovnen og glasur igen. Lad brysterne hvile i 5 minutter.

  • 9

    Skær ænder tykt (1 bryst skal være 4-5 skiver) og server straks.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
300
Kalorier fra fedt
110
% Daglig værdi
Total fed
12g
18%
Mættet fedt
3 1 / 2g
17%
Transfedt
0g
Kolesterol
90 mg
30%
Natrium
115 mg
5%
Kalium
250 mg
7%
Samlet kulhydrat
17g
6%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
15g
Protein
31g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 0 grøntsager; 4 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Duck er en af ​​de ting, som de fleste kun tænker på som en restaurant mad. Det betyder, at de kun ville bestille det i en restaurant og aldrig i en million år tænke på at lave mad derhjemme, men der er ingen grund til at blive skræmt! And er bare en fugl, ligesom kylling, og ærligt talt er den ret let at forberede. Efterhånden som folk bliver mere eventyrlystne, er ænder tilgængelig i de fleste gode supermarkeder, og næsten enhver slagter, der er værd for deres salt, vil have nogle klar til dig. For dette ahornglaserede andebryst skal du bare sørge for at få brysterne med huden på. Du kan få andebryster uden huden, men virkelig skal du få dem med huden stadig på. Huden på en and er den bedste del! Når det er sagt, kan andebrystet nogle gange have lidt for meget hud. Så der er noget forberedelse, du skal gøre, før vi kan tilberede fuglene. Start med at trimme ekstra hud omkring brystet. Du vil have huden til at dække brystet, men det skal ikke hænge meget ud. Derefter, fordi huden og fedtet er så tyk, vil du tage en skarp kniv og score et par spalter lige i huden. Dette vil hjælpe noget af fedtet ud i huden. Bare sørg for ikke at skære i selve kødet, ellers tørrer det ud, når det koger. Udfordringen med madlavning er, at hudlaget er rigtig tykt. Det er en meget fed fugl. Du ville også være, hvis du skulle hænge ud på en kold sø hele dagen! Når du tilbereder and, er der tre konkurrerende koncepter, som vi prøver at udføre på samme tid: 1) Udsend så meget fedt som muligt fra huden.2) Gør huden sprød.3) Ikke kog fuglen (et dejligt medium - stadig lidt lyserødt på indersiden er omtrent rigtigt). Når du begynder at tilberede ænderen, skal du placere den med huden nedad i en kold, tør stegepande. Dette vil lade huden opvarmes langsomt, hvilket begynder at give meget af det fedt. Hvis du har ekstra hud, som du har trimmet af, kan du også føje den til gryden. Det gengiver ned og giver dig masser af godt andefedt.
  • Ved at lade ænderne hvile, vil al saften omfordele sig i kødet. Når du skiver din and, skal du skære den i tykke skiver, så de forbliver varme. Et bryst skulle ende med at være 4-5 skiver. Du kan servere dette med mange ting, som israelsk couscous og nogle dampede grøntsager. Mens det kan have en let ahornsmag, skal du gemme det gengivne andefedt til andre madlavningsformål. Det er fantastisk at koge kartofler i. Ikke alle er fan af and, men hvis du kan lide det, skal du prøve dette. Ahornglasuren er let krydret og sød og giver anden en rigtig god smag. And, and, kogte and-opskrifter Nu hvor du har mestret madlavning and derhjemme, prøv en af ​​disse and-opskrifter!

Se videoen: Pandestegt andebryst med rodfrugter og appelsin (September 2020).