Traditionelle opskrifter

Dominikanske Empanadas

Dominikanske Empanadas

Til dejen:

1 1/2

stick smør, blødgjort

Til påfyldning af oksekød:

2

teskefulde hvidløg, hakket

2

spiseskefulde Muir Glen ™ økologisk tomatpasta

Skjul billeder

  • 1

    Til dejen: Bland mel og blødgjort smør med en gaffel.

  • 2

    Tilsæt 2 æg og bland med dine hænder.

  • 3

    Tilsæt vand, bland indtil du kan danne en dejkugle. Dæk og lad hvile i 15 minutter.

  • 4

    Rul dejen i en melet overflade, indtil den er ca. 1/8 tomme tyk.

  • 5

    Skær cirkler på ca. 6 inches i diameter.

  • 6

    Rul det overskydende dej igen, og bliv ved med at skære cirkler, indtil alt er brugt.

  • 7

    Fyld halvdelen af ​​cirklerne med oksekød eller din påfyldning efter eget valg, og sørg for at du lader mindst 1/2 tomme rundt.

  • 8

    Våd kanten, fold den til en halvmåneform og forsegl med en gaffel.

  • 9

    Brug en dyb gryde med meget varm olie til at stege dem, indtil de er gyldenbrune.

  • 10

    Til påfyldning af oksekød: Krydder hakket oksekød med salt, oregano og hvidløg.

  • 11

    Varm olie i en gryde og kog oksekød.

  • 12

    Når næsten færdig, tilsæt tomatpastaen.

  • 13

    Rør, indtil den opløses, og der dannes en sauce.

  • 14

    Kog indtil sauce er tyk og reduceres med halvdelen.

Ekspert tip

  • Når du danner dejen, skal du sørge for, at den er fleksibel, og at den ikke klæber til dine hænder. Hvis det er for vådt, så prøv at tilføje mere mel, indtil du får den rette konsistens.
  • Empanadas serveres bedre varme eller varme.
  • Du kan opbevare rå empanadas i køleskabet i mange dage; eller i fryseren i flere uger.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Melissa Bailey Empanadas er nær og kær til Latinamerika. Hvert land har sine egne variationer og forskellige populære udfyldninger. Mange gange er dejen, bortset fra fyldet, den største forskel. Denne dominikanske empanada er fyldt med oksekød, og dens dej er ekstra smøragtig og sprød. Dominikanere laver også en mindre, rund version af en empanada-lignende godbid, de kalder pastelito, som også kan laves med denne lækre dej.

Se videoen: Chicken empanada (September 2020).