Seneste opskrifter

Copycat Macaroni Grill ™ Pasta Milano suppe

Copycat Macaroni Grill ™ Pasta Milano suppe

Et originalt twist på en populær pastaretten fra en favorit italiensk restaurant. I stedet for at servere det på en tallerken er denne Pasta Milano omdannet til en cremet, hyggelig suppe, der er fyldt med grillet kylling, bowtie-pasta, soltørrede tomater, ristede tomater og svampe. Det er fantastisk!MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

1

lille gul løg, terninger

2

spiseskefulde guldmedalje ™ til alle formål mel

2

kopper Progresso ™ kylling bouillon

2

(16 oz) krukker Alfredo sauce

1/4

kop tunge fløde (valgfri, for ekstra cremet)

2

kopper forkogte grillede kyllingestrimler, skåret i bitstykker

2

(4 oz) dåser skiver svampe, drænet

1

(14,5 oz) kan Muir Glen ™ økologiske ildristede tomater

1/2

kop oliepakket soltørrede tomater, hakket

2

spiseskefulde hakket frisk persille

2

kopper kogt butterflypasta

Skjul billeder

  • 1

    Smelt smøret i en hollandsk ovn eller gryderet på medium høj varme, og kog løg og hvidløg i ca. 5 minutter, indtil det er blødt og gennemskinneligt.

  • 2

    Tilsæt melet og rør for at kombinere det.

  • 3

    Tilsæt bouillon, Alfredo sauce, mælk og tung fløde (hvis du bruger) og rør for at kombinere. Forøg varmen og kog den under omrøring regelmæssigt, indtil saucen er blevet lidt tykkere.

  • 4

    Tilsæt grillet kylling, soltørrede tomater, ildebrændte tomater og svampe. Rør for at kombinere. Kog igen, reducer varmen til medium-lav og lad dem simre, dækket, i 15 minutter, omrør lejlighedsvis.

  • 5

    Tilsæt persille og kogt butterflypasta. Rør for at kombinere og lad dem simre i yderligere 2 minutter. Tilsæt salt og peber efter smag.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Pasta Milano fans: Dette er til dig!

    Jeg var på en date med min fremtidige mand på en populær italiensk restaurant, og den første ret, jeg prøvede der, var Pasta Milano. Efter at have fortæret deres crusty rosmarinruller, dykker jeg ned i deres klassiske pastaretter. Det var så lækkert, at jeg forsøgte at identificere de forskellige ingredienser og smag, så jeg kunne genskabe det derhjemme. Som jeg gjorde. Og det har været et stort hit lige siden, hvor jeg har serveret det!

    Men i dag deler jeg en forenklet version af det. Hvad mere er, jeg deler et helt originalt twist på denne populære pastaretter. I stedet for at servere det på en tallerken omdannes denne Pasta Milano til en lækker suppe, der får dine smagsløg til at gøre salto!

    Utrolig cremet, fyldt med grillet kylling, butterflypasta, ildristede tomater, soltørrede tomater og svampe, denne hyggelige suppe vil tilfredsstille din mumlende mave og efterlade det med et smil. Bedst af alt er det super-duper-ooper let! Forberedelsestiden er som ingenting - og tilberedningstiden er minimal.

    Det parti, du ser på billederne, blev fortæret af min mand. Det, han ikke afsluttede til middag den aften, tog han med på arbejdet den næste dag. Han giver det to tommelfingre op (tre, hvis han havde dem, siger han), og det er jeg sikker på, du også vil!

    Kom i gang ved at samle dine ingredienser. Igen involverer denne opskrift meget lidt prep-arbejde.

    Skær løg i terninger og hak hvidløg.

    Skær de grillede kyllingestrimler i halvdelen, hvis det er nødvendigt, til stykker i bid.

    Smelt smørret i en hollandsk ovn eller en gryderet på medium høj varme, og kog løg og hvidløg i ca. 5 minutter, indtil det er blødt og gennemskinneligt.

    Tilsæt melet og rør for at kombinere det.

    Tilsæt bouillon, Alfredo sauce, mælk og tung fløde (valgfri for ekstra cremet) og rør for at kombinere. Forøg varmen og kog den under omrøring regelmæssigt, indtil saucen er blevet lidt tykkere.

    Hak de soltørrede tomater op.

    Tilsæt grillet kylling, soltørrede tomater, ildristede tomater og svampe. Kog igen, reducer derefter varmen til medium-lav og lad dem simre, dækket, i 15 minutter, omrør lejlighedsvis.

    Vi tilføjer også frisk persille til denne suppe. Frisk persille vil ikke kun give den en fantastisk smag, den tilføjer også en smuk farve til denne suppe.

    Tilsæt persille og kogt butterflypasta. Rør for at kombinere og lad dem simre i yderligere to minutter. Tilsæt salt og peber efter smag.

    Det er det! Du er færdig!

    Efter mindre end 5 minutters forberedelsestid og kun 20 minutters tilberedningstid har du denne fantastiske suppe, der er ren pragt og total lækkerhed.

    God fornøjelse!

    Kimberly blogger på The Daring Gourmet, hvor hun tilbereder både frække og sunde opskrifter. Besøg hende for mere lækker mad.

Se videoen: Tuscan Chicken Pasta. Delish (September 2020).