Traditionelle opskrifter

Grillede rosenkål med bacon og balsamico

Grillede rosenkål med bacon og balsamico

Du bør spise dine grøntsager - især hvis de er grillet, dækket af bacon og dryppet med en reduktion af balsamico.MERE +MINDRE-

1 1/2

lb friske rosenkål

3

spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie

Friskmalet sort peber

1/3

kop god kvalitet alderen balsamico eddike

4

skiver tykskåret bacon, kogt og smuldret

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F. Forvarm den til mellemhøj, hvis du bruger en grill. Kassér de ydre blade af rosenkålene og trim bunden af ​​stilkene. Skær dem i halve og læg dem i et enkelt lag på et non-stick eller foret bageplade. Drys et par spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie over spirerne, drys med lidt salt og friskmalet sort peber, og kast den for jævnt belægning.

  • 2

    Placer bagepladen på den øverste ovnrist og steg i 16-20 minutter eller indtil den er smukt brunet. Hvis du bruger en grill, skal du placere rosenkålene på et rist og grill i 8-10 minutter på hver side.

  • 3

    Mens rosenkålen steger, skal du placere balsamicoeddike i en meget lille gryde og koge den. Reducer varmen til medium lav, og lad den simre udækket i ca. 15 minutter, eller indtil den er fortykket og strøg en ske let.

  • 4

    Arranger rosenkålene på et serveringsfad, drys med reduktionen af ​​balsamico eddike og drys den smuldrede bacon over. Server straks.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
302.5
% Daglig værdi
Total fed
22,1 g
34%
Mættet fedt
5,4 g
27%
Kolesterol
19,1 mg
6%
Natrium
821,0 mg
34%
Kalium
744,1 mg
21%
Samlet kulhydrat
19,3 g
6%
Kostfibre
6,5 g
26%
Sukker
7,2 g
Protein
9,5 g
C-vitamin
241%
241%
Calcium
7.90%
8%
Jern
15.10%
15%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Dette er ikke dine almindelige spirer! Hvis du aldrig har grillet rosenkål, har du gået glip af det. Og hvis du aldrig har ønsket rosenkål, så forbered dig på at blive konverteret. Denne opskrift indeholder instruktioner til at “grille” dem i ovnen såvel som på grillen. Uanset hvad er de ondskabsfuldt lækre! Og netop når du troede, at rosenkålens smag ikke kunne blive bedre - lækkert brunet og karamelliseret fra høj varme - drypper vi en næsten sliklignende hjemmelavet balsamico eddike reduktion over det sammen med salte baconstykker. Det er rigtigt, noget eksklusivt og fancy-skmancy kombineret med al hjemmelavet godhed af bacon. Himlen møder jorden; denne opskrift kombinerer det bedste fra begge verdener.

Se videoen: BBQ Pork Roast recipe by the BBQ Pit Boys (September 2020).