De bedste opskrifter

Caldo de Res - Mexicansk oksesuppe

Caldo de Res - Mexicansk oksesuppe

2

lbs oksekødsskaft med ben

1

hvidløgspære (hvidløgshoved)

4

hvide kartofler, hakket i 1 tommer stykker

3

Serrano chiles, groft hakket

1

lille hvidløg, terninger

3

majsører, skåret i 9 stykker

4

kopper grønkål, skåret i 1 tommer stykker

16

majs tortillas, hvis det ønskes

1

stor kalk, skåret i kiler, hvis det ønskes

Skjul billeder

  • 1

    I en stor, tung gryde tilsættes 10 kopper vand, oksekød, hvidløg, laurbærblade og 1 1/2 spsk salt. Kog, skum toppen, når det er nødvendigt. Dæk, reducer varmen og fortsæt tilberedningen 1 1/2 til 2 timer, eller indtil kødet bliver mørt.

  • 2

    I en blender tilsættes Serrano-chili, 1/2 tsk salt og 1/4 kop vand, blandes til glat, sæt til side.

  • 3

    Når kødet er mørt, skal du fjerne laurbærblade og hvidløg. Tilsæt kartofler i gryden sammen med løg, gulerødder og majs. Tilsæt de resterende 2 kopper vand, smag bouillon til salt og krydre efter smag. Kog op, reducer varmen, og fortsæt madlavningen, indtil kartoflerne er møre.

  • 4

    Når kartoflerne er møre, skal du fjerne majs og kød fra suppen, overføre til en stor skål, dække for at holde varmen.

  • 5

    Tilsæt kål og 1/4 kop koriander i suppen. Kog i kun yderligere 15 til 20 minutter, indtil kål bliver øm, men stadig er sprød. Fjern suppen fra varmen og lad den sidde i 15 minutter. Varm majs tortillas på en varm comal eller grill, og hold den varm i en tortillavarmer.

  • 6

    Del suppen i 8 skåle. Tilsæt majs og noget af kødet til hver skål. Pynt med citronkiler, koriander og Serrano salsa for noget tilsat krydderi.

  • 7

    Serveres med varme majs tortillas, hvis det ønskes.

Ekspert tip

  • Når du tilbereder en suppeopskrift med hårdere kødstykker, kan du tilberede kødet i en crockpot natten over og dække med rigeligt vand. Derefter afslutter du den næste dag på komfuret.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Udover menudo er den ene suppe, som jeg mest identificerer mig med i min mors køkken, caldo de res. Dette var en typisk ret tilberedt til middag søndag aften i efteråret og vinteren. Enkle ingredienser, store smag ... alle bekvemmelighederne ved mors madlavning. I dag vil jeg dele med dig denne specielle opskrift. Jeg håber, du og din familie nyder det lige så meget som mig.

Se videoen: Mexican Meatball Soup (September 2020).