Nye opskrifter

Vandmelon Tun Ceviche

Vandmelon Tun Ceviche

En nem, super-forfriskende sommerret, uden kog, lavet med vandmelon og tun. MERE +MINDRE-

1/4

pund tun af sushi-kvalitet

1/2

lille rødløg, terninger

1/4

Engelsk agurk, terninger

1/2

poblano peber, terninger

Skjul billeder

  • 1

    Skær tunen med en skarp kniv, så den passer til vandmelonen. Resten af ​​grøntsagerne skal tæres mindre.

  • 2

    Læg alle ingredienserne i terninger i en skål og bland med limejuice, appelsinjuice og et par knivspids salt.

  • 3

    Lad blandingen sidde i limejuice i 15 minutter, omrør lejlighedsvis, i køleskabet inden servering.

  • 4

    Server med chips eller bare i en skål.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Frygt ikke ceviche. Det er ikke som sushi. Hvis du spiser rå fisk skræmmer dig, forstår jeg, hvis du ikke kan lide sushi. Ceviche har en smag og tekstur tættere på en kogt fisk. Har du hørt, at limesaften "koger" fisken og syntes, det var noget vrøvl? Det er virkelig sandt! Syren i kalk forvandler fisken fra klar til uigennemsigtig og giver en delikat til fast konsistens. Afhængigt af hvor skæv du er, kan du lade fisken sidde i limejuice i alt fra 10 minutter til 2 timer - det bliver mere og mere som et stykke kogt fisk.Den næste rigtig varme sensommerdag beder jeg dig om at prøve min opskrift på Vandmelon Tun Ceviche til noget forbløffende forfriskende og helt anderledes! Efter kun få minutter ser du tunen begynde at “lave mad” fra limesaften, når kanterne bliver fra lyserød / rødlig / lilla til en mere grå farve. Hvis du vil holde fisken mest rå, skal du kun lade fisken marinere i ca. 15 minutter. Og selvfølgelig gælder de sædvanlige advarsler om at spise un / underkogt fisk. Resultatet er en skør forfriskende ceviche, der er perfekt en varm sommereftermiddag!

Se videoen: How to Make Easy Grilled Tuna Steaks. Tuna Recipe. (September 2020).