Seneste opskrifter

Enpandestegt laks, kartoffel og svampemiddag

Enpandestegt laks, kartoffel og svampemiddag

Få dybe, sprøde smag med denne ristede gengivelse af klassisk laks med svampe.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

Lav med

Progresso brødkrummer

1/4

teskefuld knust rød peberflager

1

lb baby røde kartofler, skåret i 1-tommer stykker

8

oz hvide svampe, skåret i fjerdedele

1/4

kop Progresso ™ almindelige panko sprøde brødkrummer

1

spiseskefuld smør, smeltet

1

spiseskefuld finhakket frisk italiensk persille (fladbladet)

1

spiseskefuld finhakket friske timianblade

4

(4 oz) laksefilet (1 tomme tyk)

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 425 ° F. Sprøjt stort kantet bageplade med madlavningsspray.

  • 2

    Bland olivenolie, salt og peberflager i en stor skål. Reserver 1 spsk olieblanding. Tilsæt kartofler og svampe til den resterende olieblanding; kaste til frakke. Placer kartofler og svampe på bagepladen. Bages 30 minutter. Rør, og lav derefter plads til bageplade til laks.

  • 3

    I mellemtiden blandes brødkrummer, smeltet smør, persille og timian i medium skål. Tilsæt laks til bageplade med kartofler og svampe. Drys reserveret spiseskefuld olieblanding over laks. Drys brødkrummelblanding over laks. Bages 13 til 18 minutter, eller indtil laks let flager med gaffel, kartofler og svampe er ømme og brødkrummelblandingen er gyldenbrun. Server med citronskiver.

Ekspert tip

  • Start kartofler med huden nedad for bedre bruning og let frigivelse under omrøring.
  • Har du lyst til at eksperimentere? Brug cremini-svampe i stedet for de hvide svampe for lidt ekstra jordethed.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
490
Kalorier fra fedt
290
% Daglig værdi
Total fed
32g
50%
Mættet fedt
7g
33%
Transfedt
0g
Kolesterol
60 mg
21%
Natrium
490 mg
21%
Kalium
1020 mg
29%
Samlet kulhydrat
27g
9%
Kostfibre
3g
11%
Sukker
2g
Protein
24 g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
4%
4%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 2 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Stegt kyllingebryst (September 2020).