Traditionelle opskrifter

Chorizo ​​Manchego fladbrød

Chorizo ​​Manchego fladbrød

Spring over flyprisen, og tag din gane til Spanien i stedet! Denne smagfulde riff på pølseostpizza er fancy nok til underholdning, men let nok til en aftensmiddag.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

1

dåse (11 oz) Pillsbury ™ kølet, tynd pizzaskorpe

1

fed hvidløg, finhakket

1

kop strimlet Manchego-ost ​​(4 oz)

1/2

kop skiver ristede røde paprika (fra en krukke), tørret

1/4

kop kvartet spanske eller italienske grønne oliven

1/4

lb malet chorizopølse, kogt og drænet

1

kop strimlet mozzarellaost (4 oz)

2

grønne løg, tyndt skåret på bias

2

spiseskefulde friske korianderblade

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 400 ° F. Sprøjt stort cookie ark med madlavningsspray. Rul dejen ud på cookie-ark; tryk ind i et 15x10-tommer rektangel. Bland olivenolie og hvidløg i en lille skål. Børst skorpe med blanding af olivenolie. Bages 8 til 10 minutter eller indtil lys gyldenbrun.

  • 2

    Top delvist bagt skorpe med Manchego-ost ​​efterfulgt af ristede peberfrugter og oliven, derefter chorizo. Top med mozzarellaost. Bages 7 til 11 minutter eller indtil skorpen er gyldenbrun. Top med grønne løg og koriander.

Ekspert tip

  • Jord chorizo ​​fås generelt i 1 lb pakker. Kog hele pakken, brug en fjerdedel til denne opskrift, og brug derefter resten til at fylde omeletter eller rør i pasta eller chili.
  • Mens standard spanske Manzanilla-oliven fungerer godt i denne opskrift, hvis du kan finde italienske Castelvetrano-oliven, kan deres smukke farve og smag ikke slå!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
230
Kalorier fra fedt
120
% Daglig værdi
Total fed
14g
21%
Mættet fedt
6g
28%
Transfedt
0g
Kolesterol
25 mg
8%
Natrium
470 mg
20%
Kalium
85 mg
2%
Samlet kulhydrat
16g
5%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
2g
Protein
11g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
20%
20%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Stollen. Guest Chef: Richard Bertinet. Gozney (Oktober 2020).