Usædvanlige opskrifter

Rosmarin gedeostfyldt bagt kylling

Rosmarin gedeostfyldt bagt kylling

Osteagtig fyldt kylling bagt til gylden perfektion.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

4

store udbenede, skinless kyllingebryst

2

spiseskefulde Dijon sennep

2

store æg, let pisket

1

kop Guldmedalje ™ Mel til alle formål

2

kopper Progresso ™ italiensk stil eller almindelige brødkrummer

Fyldning

4

oz gedeost (chèvre)

2

spiseskefulde smør, stuetemperatur

1

spiseskefuld rosmarin, frisk og hakket

1

spiseskefuld usaltet smør, blødgjort

1/4

teskefuld sort peber, friskmalet

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F, og saml dine ingredienser.

  • 2

    Kombiner påfyldningsingredienserne for at få en tyk spredning. Opbevares i køleskab, indtil den er klar til brug.

  • 3

    Skær en slids i sidecentret af hvert kyllingebryst, og efterlad ca. en tomme i hver ende af brystet, og pas på ikke at skære hele vejen igennem (du opretter en lomme). Drys kyllingebrystene på hver side med noget salt og gnid dem ned med lidt Dijon-sennep.

  • 4

    Del fyldet og tingene i kyllingelommene.

  • 5

    Brug tandstikkere til at sikre de skårne kanter.

  • 6

    Placer de piskede æg, mel og brødkrummer i 3 separate overfladiske retter. Opgrader kyllingen i melet, dypp ned i ægblandingen og uddyb i brødkrummerne. Sprøjt let med madolie.

  • 7

    Anbring de fyldte og panerede kyllingebryst direkte på midten af ​​ovnen med et foret kagerark på stativet nedenfor for at fange dryp. Bages i 40-45 minutter, eller indtil et øjeblikkeligt aflæst termometer indsat i den tykkeste del af kyllingen læser 165 ° F.

  • 8

    Server straks.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
840
Kalorier fra fedt
320
% Daglig værdi
Total fed
36g
55%
Mættet fedt
18g
90%
Transfedt
1 g
Kolesterol
275 mg
92%
Natrium
1690 mg
70%
Kalium
500 mg
14%
Samlet kulhydrat
64 g
21%
Kostfibre
3g
13%
Sukker
5g
Protein
64 g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
25%
25%
Jern
35%
35%
Udvekslinger:

4 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 5 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Kylling fyldt med cremet gedeost er en fancy middag, der er overraskende let at lave! Ged ost og rosmarin er det perfekte overraskelsescenter for gyldenbagt kylling. Titlen er en mundfuld, jeg ved, men det er skålen også - en mundfuld lækkerhed! Jeg laver ikke fyldte kyllingebryst meget ofte, men når jeg gør det, undrer jeg mig altid over, hvorfor jeg ikke gør det. Jeg tror, ​​det er fordi jeg glemmer, hvor hurtigt og nemt det er. Fordi de ser ud til at de ville være lidt arbejde. Men så laver du dem og indser, åh, det er for let! Og så tager du en bid og tænker, det er for fantastisk! Jeg ved, jeg har været der. Disse fyldte bagt kyllingebryst er enkle, men utrolige. Og hvis du tænker, "Jeg laver ikke gedeost", ingen bekymringer - brug flødeost. Osten og rosmarin og hvidløg indeni tilfører resten af ​​kyllingebrystet smag, mens paneringen udvendigt holder fugtigheden i kyllingen fanget i. (Bare overbag dem ikke!) Og gnid kyllingebrystene ned med bare et strejf af Dijon-sennep ... ooh la la! Og her er endnu et pro tip: Fyld kyllingebrysterne en dag i forvejen, og brød dem derefter, så snart du er klar til at sætte dem i ovnen. Det vil gøre måltiderne til en absolut brise. Prøv disse. Du vil være glad for at du gjorde det!

Se videoen: Flødekartofler (September 2020).