Nye opskrifter

Luftfryser Morgenmad kiksbomber

Luftfryser Morgenmad kiksbomber

En dåse kiks, uendelige muligheder. Disse kiksbomber får luftfryserbehandlingen, hvilket resulterer i skællende, bløde morgenmadsandwicher, der er fyldt med pølse, æg og ost.MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Grands! Kiks

Kiksbomber

1

spiseskefuld vegetabilsk olie

1/4

lb morgenmadspølse

1

dåse (10,2 oz) Pillsbury ™ Grands! ™ Flaky Layers kølekiks (5 kiks)

2

oz skarp cheddarost, skåret i ti 1/2-tommers terninger

Skjul billeder

  • 1

    Skær to 8-tommer runder madpapir. Anbring en runde i bunden af ​​frityrgryderens kurv. Spray med madlavningsspray.

  • 2

    I 10-tommer nonstick stegepande opvarmes olie over medium høj varme. Kog pølse i olie 2 til 5 minutter, omrør lejlighedsvis for at smuldre, indtil den ikke længere er lyserød; Brug skåret ske, overfør den til medium skål. Reducer varmen til medium. Tilsæt pisket æg, salt og peber til dryp i stegepanden; kog indtil æg er tykkede, men stadig fugtige, omrør ofte. Rør æg i pølsen i skålen. Cool 5 minutter.

  • 3

    I mellemtiden adskilles dejen i 5 kiks; adskil hver kiks i 2 lag. Tryk hver i 4-tommer runde. Sked 1 dyngende spiseskefuld ægblanding i midten af ​​hver runde. Top med et stykke ost. Fold forsigtigt kanterne op og over fyldningen; klem for at forsegle. Slå det resterende æg og vand i en lille skål. Pensl kiks på alle sider med ægvask.

  • 4

    Placer 5 af kiksbomberne, søm siderne nedad, på pergament i en friturekurv. Sprøjt begge sider af anden pergamentrunde med madlavningsspray. Topkiksbomber i kurv med anden pergamentrunde, derefter top med resterende 5 kiksbomber.

  • 5

    Indstil til 325 ° F; kog 8 minutter. Fjern øverste pergamentrunde; drej kiks med en tang, og læg den i kurven i et enkelt lag. Kog 4 til 6 minutter længere eller indtil kogt igennem (mindst 165 ° F).

Ekspert tip

  • Indstillingerne for temperaturkontrol af luftfryser varierer alt efter mærke og model. Hvis din luftfryser ikke har den nøjagtige temperaturindstilling, der kræves i opskriften, skal du se i din manual for de foreslåede temperaturindstillinger.
  • Spring ikke over madpapir! At adskille bomberne med pergament forhindrer dem i at klæbe sammen.
  • Sørg for at lade pølseblandingen køle af i et par minutter, inden du fylder bomberne. Dette gør dejen lettere at arbejde med.
  • Vores opskrifter kræver ikke foropvarmning af din frituregryder. Indstil bare temperaturen, og start. Forvarm aldrig med pergamentpapir alene.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 portioner
Kalorier
190
Kalorier fra fedt
110
% Daglig værdi
Total fed
13g
19%
Mættet fedt
4 1 / 2g
23%
Transfedt
0g
Kolesterol
70 mg
24%
Natrium
420 mg
18%
Kalium
50 mg
1%
Samlet kulhydrat
13g
4%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
3g
Protein
7g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 fedtfattigt kød 1 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.