Traditionelle opskrifter

Kødbold Stroganoff Pasta stegepande

Kødbold Stroganoff Pasta stegepande

Denne middag med en stegepande er en total frelsesdag. Det er fyldt med smag fra sauterede svampe og løg, og brug af ømme kødboller i stedet for dyre oksekødsskæringer sikrer, at du ikke bryder banken. Tal om en win-win!MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

1

lb oksekød (mindst 80% magert)

1/4

kop Progresso ™ almindelige panko sprøde brødkrummer

1

spiseskefuld Worcestershire sauce

2

fed hvidløg, finhakket

1

pakke (8 oz) skiver baby portabella svampe

2

fed hvidløg, finhakket

3

spiseskefulde mel til alle formål

1

karton (32 oz) Progresso ™ oksekødssmag

5

kopper ubehandlede ekstra brede ægnudler (8 oz)

Skjul billeder

  • 1

    Bland stor oksekød, brødkrummer, mælk, æg, Worcestershire sauce, hvidløg, salt og peber i en stor skål. Form til 20 kødboller.

  • 2

    I 12-tommer nonstick stegepande opvarmes smør over medium høj varme. Tilsæt kødboller; kog 7 til 10 minutter, drej forsigtigt lejlighedsvis, indtil den er brunet på alle sider. Fjern kødboller fra stegepanden.

  • 3

    Kog svampe, løg og hvidløg i dryp i stegepande over medium varme 5 til 7 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil de er møre. Tilsæt mel; kog og rør 1 minut. Rør bouillon og peber; varme til kogning. Tilsæt nudler og brunede kødboller til stegepanden. Reducer varmen til medium; simre 13 til 15 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil nudlerne er ømme og kødboller er kogt igennem. Fjern fra varmen; rør sur creme i.

Ekspert tip

  • Worcestershire sauce er en salte, salte krydderier, der ofte findes i bøfsaucer.
  • Rømme kan gå i stykker og virke sammenstødt, hvis de er for kogte eller udsættes for høj varme. Af den grund fjernes stegepanden fra varmen, før creme fraiche tilsættes for at sikre en glat, cremet sauce.
  • Baby-portabella-svampe er undertiden mærket som cremini. De har en dybere smag end hvide knapsvampe, som kan bruges som erstatning i denne opskrift.
  • Hakket frisk persille er en dejlig pynt til denne skål.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
690
Kalorier fra fedt
310
% Daglig værdi
Total fed
35g
54%
Mættet fedt
16g
78%
Transfedt
1 1 / 2g
Kolesterol
210 mg
70%
Natrium
1500 mg
63%
Kalium
680 mg
20%
Samlet kulhydrat
60 g
20%
Kostfibre
3g
13%
Sukker
8 g
Protein
33g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
15%
15%
Jern
30%
30%
Udvekslinger:

3 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Mushroom Stroganoff Recipe (September 2020).