Seneste opskrifter

Grillet honning Sriracha kyllingepizza

Grillet honning Sriracha kyllingepizza

En lækker sommerpizza med kylling, honning og sriracha, lavet på grillen for at holde køkkenet køligt!MERE +MINDRE-

1

dåse (13,8 oz) Pillsbury ™ kølet pizzaskorpe

2

spiseskefulde orange marmelade

4

spiseskefulde sriracha, delt

1

kop kogt kylling, strimlet

1-2 kopper Muir Glen ™ økologisk tomatsauce

1 1/2

kopper manchego ost, strimlet

1

kop mozzarellaost, strimlet

4

skiver kogt bacon, smuldret

Ranch dressing, til servering (valgfrit)

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm grillen til medium varme, og saml dine ingredienser.

  • 2

    Rul dejen ud på et stærkt melet kageplade eller pizzaskal. Sprøjt dejen med madlavningsspray eller gnid olivenolie over dejen.

  • 3

    Vend meget omhyggeligt dejen fra pizzaskal på grillen. Grill 2-3 minutter; vend og grill yderligere 2 minutter. Fjern skorpen fra grillen og læg den tilbage på pizzaskallet eller et bageplade.

  • 4

    I en lille gryde kombineres honning, sojasovs, appelsinmarmelade, limejuice og 2 spsk sriracha. Kog og reducer derefter varmen. Lad det simre 5 minutter eller indtil det er let fortykket.

  • 5

    Når saucen er fortykket, skal du fjerne den fra varmen og tilsætte kyllingen. Kast godt.

  • 6

    Dæk pizzaen i Muir Glen tomatsauce, og dryp derefter med sriracha efter smag.

  • 7

    Tilsæt manchego-osten. Tilsæt kyllingeblandingen og al den sauce, der kan være tilbage i gryden. Tilsæt smuldret bacon og mozzarella over toppen.

  • 8

    Skub forsigtigt pizzaen tilbage på grillen. Luk grilldækslet og kog på lavt medium varme i 5-8 minutter, eller indtil osten er smeltet. Fjern fra grillen, skiv i skiver og spis med det samme.

Ekspert tip

  • Hold varmen ikke højere end medium for at undgå at brænde pizzaskorpen på grillen.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Det er let at grille en pizza på få minutter, og denne med honning og sriracha-kylling er virkelig lækker. Jeg har ønsket at prøve at grille en pizza for, hvordan det føles for evigt. Da jeg stort set har grillet alt andet, har jeg ikke en anelse om, hvorfor det har taget mig så lang tid at smide lidt pizzadej på grillen. Uanset årsagen var dette min allerførste grillede pizza. Det vil bestemt ikke være min sidste! For det første kræver grillede pizzaer ingen ovn, hvilket betyder, at dit hus forbliver køligt. Det alene burde være grund nok til at prøve grillning. To, smagen er utrolig. Grillede pizzaer smager så meget som ægte træfyrede italienske pizzaer, men uden bekostning af en dyre pizzaovn. Score! Derudover kan vi tale om de smag, der foregår? Åh, gosh, skat, sriracha og manchego-ost. SÅ GODT.

Se videoen: Grillopskrift: Drumsticks, kyllinge underlår, og majs (September 2020).